anestezie rahie

14-02-2016
alicepisi1
Nu este medic/terapeut
alicepisi1
Bună seara. Acum 4 zile, joi mai exact m-am operat de parafimoza la care s-a folosit anestezie rahie. La ora 13 am ieşit din operaţie şi am stat 6 ore nemiscat în pat. La ora 19 m-am ridicat şi am făcut câţiva paşi iar ulterior intorcandu-ma către pat m-a luat o ameteala urmată de o transpiraţie rapida, după care m-am revenit şi am dormit 2 ore. În cursul nopţii nu am avut nici un fel de problema iar a 2'a zi dimineata, vineri m'am externat operaţia evoluând bine. După externare ajungând acasa au început durerile infernale de cap, în zona cefei, crestetului şi frunţii urmate de dureri de piept (mischi) şi coloană (intre umeri). Durerile continuând astăzi am decis sa sun la.ambulanta, am ajuns la spital, mi-au injectat un calmant în vena şi am revenit acasă cu aceleaşi simptome. Am luat tot felul de medicamente (antinevralgic, nurofen, cafeina, algocalmin, tafor) plus cafele, am încercat cu gheata, apa fierbinte, tot felul de comprese şi tot nu cedează durerile. Am deja 3 zile de dureri insuportabile. Ce sfat îmi daţi m ce pot lua? Ce pot face? Unde pot merge? Va mulţumesc, o seara buna
5 comentarii
0
15-02-2016, ora 19:42
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna seara.
Cefaleea postrahianestezie apare PO uneori. Lichide suficiente zilnic, cafea, daca obisnuiti, chiar cofedol sau antinevralgic. Poate persista chiar si o luna de zile.
In caz ca devine de nesuportat, mergeti la Spitalul unde ati fost operat.
0
15-02-2016, ora 20:47
alicepisi1
Nu este medic/terapeut
alicepisi1
Le-am încercat pe toate, am fost înapoi unde m-au operat, mi-au băgat 3 perfuzii şi la fel mă simt.. nu ştiu ce sa mai fac ca sa treaca
0
17-02-2016, ora 18:54
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna seara.
Chiar si un antiinflamator - Diclofenac, Ketonal, Aulin.
0
17-02-2016, ora 19:14
alicepisi1
Nu este medic/terapeut
alicepisi1
Bună seara, sa zicem ca intensitatea durerile s-a mai retras dar acum simt puternice ameţeli şi tremurari în tot corpul, mă hidrateze pe cât pot şi mănânc normal.. ca şi antiinflamator am luat tador şi tot continui cu restul pastilelor şi perfuzii la spital zi de zi, mi-au dat ce aveau mai puternic după spusele doctorilor.. multumesc ptr toate sfaturile.
0
20-05-2017, ora 19:47
Erdem
Nu este medic/terapeut
Erdem
Bună ziua în urma cu 2 săptămâni am fost opreat de luxație de rotula cu rahie . Am pățit și eu exact același lucru ca dumneavoastră și va recomand ca atunci când stați în pat sa încercați sa stați cu coloana cât mai îndoita posibil cât puteți și sa beți Multă apă. Nu încercați sa mergeți dacă transpirați. În câteva zile o sa va fie bine dar cel mai important sa beți lichide.
O zi buna
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul