ANEVRISM DE SEPT INTERATRIAL

14-01-2010
gaidurov nicoleta
Nu este medic/terapeut
gaidurov nicoleta
IN URMA ECOGRAFIEI TRANSESOFAGIENE LA INIMA MI SA PUS DIAGNOSTICUL DE ANEVRISM DE SIA INTACT LA EXAMENUL TRANSESOFAGIAN FARA ALTE EXPLICATII AS VREA SA STIU CE INSEAMNA ASTA., DIN CATE AM INTELES NU EXISTA COMUNICARE, CI UN PERETE FOARTE SUBTIRE INTRE ATRII.DAR ASTA CE INSEAMNA, TREBUIE SA IAU UN TRATAMENT, SA URMARESC ANEVRISMUL O DATA LA 6 LUNI-1 AN ?
PUN ACEASTA INTREBARE DEOARECE MEDICUL MIA DAT REZULTATUL SI ATAT, FARA NICI O ALTA EXPLICATIE, DE PARCA AR TREBUI SA STIU SI MEDICINA.
DACA MIATI RASPUNDE VAS MULTUMI.AM UITAT SA SPUN CA AM FACUT ACEASTA ANALIZA DEOARECE MA SI SUPARA INIMA DAR SI DATORITA UNOR LEZIUNI DEMIELINIZANTE SA NIVELUL CREIERULUI, DECI DE UNDEVA PLEACA NISTE CHEAGURI DE SANGE SI SE LOCALIZEAZA PE CREIER.
1 comentarii
0
29-11-2017, ora 23:23
Sue-Cea-Creata
Nu este medic/terapeut
Sue-Cea-Creata
Buna! Ai mai aflat ceva despre anevrismul tau si demielinizari? Am si eu aceeasi problema si nu stiu incotro sa ma indrept, urmeaza sa mai fac un rmn cu substanta de contrast sa vad cum mai sunt demielinizarile, comparativ cu rmn-ul de anul trecut cand le-am descoperit. Care e cauza demielinizarilor la tine? Sanatate si numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici