anticonceptionale

03-12-2008
adeda
Nu este medic/terapeut
adeda
buna ziua ma numesc andreea.am o mica nelamurire iau anticonceptionale harmonet de 3 luni care mi le-a prescris medicul ginecolog.de cand le iau am dureri de cap f frecvente, dureri abdominale si in a 3 luna am avut si dureri ale sanilor.e normal?.mai nou in a 3 luna mai aveam de luat cam 8 pastilute si mi-a venit menstruatia care m-a tinut cam 6 zile.cei drept am fost si racita.poate si din cauza asta.si acum in perioada de 7 zile de pauza am avut in a 2 zi mici chegulete de sange.e normal?.a si mentionez ca am luat ceai antiadipos ca 20 de zile oare sa fie efectul de la acest ceai?va rog sa imi raspundeti.multumesc mult.
2 comentarii
0
03-12-2008, ora 16:04
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Unele formule de ceai pot interfera cu anticonceptionalele. Verificati daca ceaiul pe care il folositi contine fitosteroli. In mod normal, pe cutia de ceai trebuie sa scrie formula.

Chiar si fara ceai, neplaceri ca cele descrise sunt normale timp de cel mult 3 luni de la initierea tratamentului hormonal. Dupa 3 luni, nu mai sunt normale si reprezinta un semnal ca e bine sa folositi alta metoda contraceptiva.
0
06-12-2008, ora 12:24
adeda
Nu este medic/terapeut
adeda
Ceaiul este un produs de frunze de lotus, malva verticillata, ceai verde, frunze de dud, nalba asta e formula din care este facut ceaiul antiadipos pe care l-am luat.acest ceai diminueaza efectul aticonceptionalelor?????
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul