anticonceptionale

31-08-2016
emanuela1990
Nu este medic/terapeut
emanuela1990
Buna ziua!

Am urmat tratament initial cu anticonceptionale Logest timp de 6 luni, mi-au fost recomandate pentru reglarea menstruatiei, nu a avut efect, deci doctorul mi-a spus sa continu cu anticonceptionale, iar prima sarcina probabil va regla menstruatia.

A trecut 6 ani, iar acum vreau sa raman insarcinata. Le intrerup si incercam, sau trebuie sa ma duc la medic inainte de a ma lasa de anticonceptionale?

Ma puteti ajuta cu un sfat?
Va multumesc frumos.
3 comentarii
0
31-08-2016, ora 14:11
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Inainte sa ramaneti insarcinata ar fi recomandat sa faceti analizele premergatoare sarcinii si daca aceste sunt fara probleme puteti intrerupe anticoncetionalele si sa incercati sa ramanei insarcinata

Echipa Medicala Marie Stopes
0
31-08-2016, ora 22:29
Dr. Danciu Cristina
Endocrinologie, Cluj Napoca
Dr. Danciu Cristina
Buna ziua,

In momentul in care se doreste o sarcina se recomanda intreruperea tratamentului cu anticonceptionale si apoi efectuarea de dozari hormonale pe linie ovariana, tiroidiana. Aceste dozari hormonale se efectueaza la indicatia medicului endocrinolog in anumite zile ale ciclului menstrual. Teoretic in cazul d-voastra ar fi trebuit inainte de initierea tratamentului cu anticonceptionale sa se efectueze analize medicale pentru a afla cauza dereglarilor de ciclu.

Cu stima,
Dr. Danciu Cristina, medic specialist endocrinolog
0
06-02-2017, ora 18:16
Izabela01
Nu este medic/terapeut
Izabela01
Buna seara! Am o problema, iau prima luna dupa o pauza lunga, anticonceptionale Belusha, recomandate de medic endocrinolog, in urma unor analize, dar de cand le iau ma dor sanii incontinuu, ar trebui sa le schimb? Daca le schimb cu un alt fel nu este vreo problema, nu afecteaza cu ceva?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce e de facut daca sunt omise pilule anticonceptionale
  •