anticonceptionale desorelle

26-01-2010
helene23
Nu este medic/terapeut
helene23
Buna seara! am o intrebare care ma macina. De o luna iau desorelle. Nu le-am luat in prima zi de menstruatie, le-am luat in oricare alta zi. Dar toata luna am folosit si alta metoda de contraceptie (prezervativ). Mi-a venit menstruatia normal, in cele 7 zile de pauza. Nu au avut reactii adverse ac asupra organismului meu. In cea de-a 8a zi, am inceput a doua folie de anticonceptionale si in cea de-a 9a zi, am avut un act sexual, fara alta metoda de contraceptie suplimentara. e ok nu? sunt protejata?.. va multumesc anticipat (mentionez ca iau ac corect, in fiecare zi la aceeasi ora)
5 comentarii
0
26-01-2010, ora 22:37
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Esti protejata
0
26-01-2010, ora 22:41
helene23
Nu este medic/terapeut
helene23
iti multumesc frumos crissa. nu este necesara protectie suplimentara la fiekare folie nu? in primele 7 zile. doar prima folie nu? :)
0
26-01-2010, ora 22:47
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
"in cea de-a 9a zi, am avut un act sexual, fara alta metoda de contraceptie suplimentara. e ok nu? sunt protejata?.." - eu aici iti raspunsesem ca esti protejata, si sa stai linistita.
Si da, la general, la anticonceptionalele luate in prima zi, esti safe de la prima pastiluta, asta in caz ca o iei in prima zi de ciclu, sau oricare zi a ciclului, da preferat prima zi, iar cum ai luat tu, ai facut bine cu protectia. iar dupa pauza aceea de o sapt, incepi a 8a zi, si e tot ok.
0
26-01-2010, ora 22:54
helene23
Nu este medic/terapeut
helene23
;)) m-ai linistit..merci mult...si inca ceva...cand ejaculeaza prietenul meu in interior, ma ustura ft tare... doctorul mi-a zis ca are el lichidul seminal ft acid, care nu se adapteaza ph-ului meu..e organismul meu ft sensibil...si mi-a zis sa iau un gel Multi-gyn...acum nici nu stiu ce sa mai cred
0
26-01-2010, ora 23:14
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
[cu placere] M.. nu stiu ce sa zic aici cu adaptarea ph.ului.. asa o fii uneori cand isi da drumu in tine si te ustura poate sa fie si de la faptul ca la inceput, la contact nu esti suficient de umeda. si poate atunci nu e asa "simtibil" dar la sfarsit cam ustura.. :) si cu doctorii astia e de teroare ! :))[ ps. uite.te la mesaje la tine, la cele private ! ]
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •