Anticonceptionale inainte de menstratie

31-03-2016
Msmona
Nu este medic/terapeut
Msmona
Buna ziua! Am luat anticoncetionale Karissa cativa ani la rand cu pauza de cateva luni pe parcursul anilor! Acum am facut pauza de la ultimul ciclu menstrual si inca nu mi-a venit iar, mai e o saptamana.pot sa incep sa I-au iarasi pastilele de astazi, sa nu astept sa imi vina iar?nu am incredere in prezervativ si nu vreau sa risc sa raman insarcinata! Va multumesc!
2 comentarii
0
31-03-2016, ora 18:14
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pe langa faptul ca produc avorturi timpurii, mai produc si steatoza hepatica. O boala silentioasa care afecteaza ficatul. Faceti o ecografie abdominala sa monitorizati functia hepatica, chiar daca analizele de sange ies bine si nu aveti simptome, in special daca ati luat cativa ani anticonceptionale. In Germania e interzis prin lege sa se prescrie mai mult de 8 luni, din cauza efectele secundare.
0
31-03-2016, ora 19:15
Msmona
Nu este medic/terapeut
Msmona
Am facut chiar de curand o ecografie si pana in prezent Doamne multumesc nu sunt probleme.poate varsta "tinerica" ma impiedica sa vad si efectele secundare! Dar oare as putea sa le I-au mai repede sau sa astept pana in prima zi de menstruatie?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pauza la anticoncepționale și riscul apariției simptomelor psihiatrice
  •