anticonceptionalele si ingrasatul

12-03-2010
mihaela florina
Nu este medic/terapeut
mihaela florina
stiu ca in general fetelor le este teama sa ia anticonceptionale pentru ca se spune ca ingrasa. curiozitatea mea e exact pe dos. este posibil ca anticonceptionalele sa reduca pofta de mancare? iau yasmin si cum sunt in pauza parca am mai multa pofta de mancare, de altfel m-am si ingrasat vreo 2 kg. mai citisem in diverse locuri cum ca ovarele polichistice (ceea ce posed) ar duce la cresteri in greutate, doar ca mi se pare ciudat ca m-am ingrasat tinand cont de faptul ca mereu faceam eforuri ca sa nu slabesc. exista vreo legatura intre toate lucrurile astea sau trebuie sa caut alta explicatie pentru recenta pofta mea de mancare?
2 comentarii
0
12-03-2010, ora 03:34
MX001
Nu este medic/terapeut
MX001
am citit mai demult intr-o revista despre asta si acolo spunea ca efectele secundare sunt cresterea in pofta de mancare si recomandarile erau ca persoanele ce iau anticonceptionale sa faca miscare chiar sa se apuce de vreun sport. recomandarea mea? apucate de alergari.
0
13-03-2010, ora 23:09
mihaela florina
Nu este medic/terapeut
mihaela florina
nu m-ai inteles prea bine. spuneam ca acum cand am intrerupt anconceptionalele m-am ingrasat, nu ca m-am ingrasat de la anticonceptionale, sau mai exact, mi se pare ca am mai multa pofta de mancare de cand NU mai iau yasmin.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul