Anticonceptionalul si analiza medicala

24-08-2010
laura13
Nu este medic/terapeut
laura13
Buna!
Folosesc anticonceptionalul Yasmin deja de aproape 2 ani. Trebuie sa mi se efectueze niste analize de sange si urina intrucat am probleme gastro-intestinale si sunt curioasa daca anticonceptionalul poate sa influenteze intr-un oarecare mod rezultatele analizelor sau apare in cadrul analizelor folosirea sa. Va multumesc anticipat!
4 comentarii
0
25-08-2010, ora 07:52
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Anticonceptonalele nu se dozeaza, deci nu apar la analizele de rutina, dar pot, totusi, influenta anumite rezultate, asa cum este valoarea TGP (o enzima hepatica).
0
25-08-2010, ora 12:10
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
V-am intrebat si eu odata asa ceva domnule doctor, dar mie nu mi-ati raspuns, de fapt la nici unul din mesajele pe care vi le-am trimis. Vad ca raspundeti pe preferinte!
Credeam ca e forumul pentru toti si toate!
0
26-08-2010, ora 09:30
andrushka
Nu este medic/terapeut
andrushka
@ali93 nu cred ca ar trebui sa judeci asa. Depinde si cat de bine ti-ai plasat intrebarea in sectiunile forumului, ca poate dl doctor intra si raspunde doar in anumite sectiuni. Pe de alta parte, crede-ma ca si eu am puis diverse intrebari si unele au ramas fara raspuns, dar nu pentru asta trebuie sa ma supar pe medicii care raspund aici, fiecare are problemele lui in viata de zi cu zi... Numai bine!
0
26-08-2010, ora 16:16
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Ai dreptate, stiu, nu il judec, nu m-am suparat pe dansul, sunt constienta ca e ocupat, si ca n-are timp de toti dar cand trimiti un mesaj privat, il vezi, si daca un om te intreaba ceva inseamna ca are nevoie de aceea informatie, ca nu din lipsa de ocupatie intreaba ci pentru ca vrea sa stie ce ar avea de facut in problema care o are.
Insa, am mai discutat cu alti medici pe aici, si mi-au raspuns toti la mesajele mele, numai dansul nu.
I-am citit aproape toate raspunsurile care le-a dat, l-am vazut si la televizor la " ce se intampla doctore" si stiu ca n-are timp dar eu asteptam.
Ma rog, asta e, daca se supara, se supara, imi zice cateva si gata!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum și-ar evalua un medic sănătatea?
  • Analize medicale foarte importante
  •