Anxietate

21-09-2017
Alecso
Nu este medic/terapeut
Alecso
Bună ziua medicul psiholog m-a diagnosticat cu atacuri de panică si anxietate în mare mare parte am rezolvat cu gândurile dar este alta problemă tot de 1 an de zile..la o perioadă de timp încep să am dureri în zona pieptului dar sunt mai mult ca o strângere nu pot explica..si ma jenează doar când stau în anumite poziții sau ridic ceva în repaus nu am nimic..când apăs ma mai doare...ekg su radiografie la plămâni am făcut în primăvara su nu au fost probleme..toate un început de când cu atacurile de panică deci ma îndoiesc sa fie o problemă de sănătate ma gândesc doar la o febra musculara sau o întindere..nu tusesc nu am febra nu nimic.voi ce părere aveți?
6 comentarii
1
21-09-2017, ora 15:39
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună ziua!
Mergeți la medic și verificați dacă nu-i o problemă medicală.
Durerile din zona pieptului nu sunt numai de la plămâni sau inimă, căile respiratorii aeriene (trahee şi bronhii), esofagul, mari vase de sânge, numeroase grupe ganglionare, fiecare dintre ele poate determina, în diferite circumstanțe, durere.
La aceasta se mai adaugă și durerile peretelui toracic (ale componentelor sale osoase, articulare, nervoase, cutanate), dar și dureri care provin din alte zone: de exemplu, din diferite porțiuni ale abdomenului și care se proiectează aici, producând confuzii.
Deci mergeți la medic să vă pună un diagnostic sigur, nu vă jucați cu sănătatea dumneavoastră. Poate să nu fie ceva grav, dar și o simplă întindere musculară crează probleme, totdeauna e mai ușor să previi decât să vindeci, iar atunci când diagnosticul e sigur poți lua cele mai bune măsuri.
Succes!
0
21-09-2017, ora 16:28
Alecso
Nu este medic/terapeut
Alecso
Totuși am aceste probleme de 1 an dacă era grav sigur se accentuau...
1
21-09-2017, ora 19:01
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Cu atât mai mult trebuie să mergi la medic. Ești tânăr și e bine să ai grijă de tine, iar faptul că trăiești cu anumite temeri nu faci decât să-ți sporești anxietatea.
0
21-09-2017, ora 22:31
Alecso
Nu este medic/terapeut
Alecso
Nu sunt în tară si aici unde sunt îmi e mai greu sa le explic care sunt problemele..oricum va mulțumesc.
0
21-09-2017, ora 23:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca nu e ceva fizic, pot fi somatizari de anxietate si ar fi trebuit sa iti treaca o data ce ai luat tratamentul pentru anxietate.
0
22-09-2017, ora 09:24
Alecso
Nu este medic/terapeut
Alecso
Nu am niciun tratament de anxietate de obicei trece de la sine..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul