anxietate

12-01-2009
ramonikab
Nu este medic/terapeut
ramonikab
Am 14 luni de cand urmez un tratament cu Calmepam 1, 5 mg. am inceput cu o doza de 2 comprimate pe zi uneori luam 2 si jumatate.acum ma simt mai bine si as vrea sa le las, asa mi-a spus si medicul care mi le-a prescris sa le las treptat dar am incercat de acteva ori si dupa 2-3 zile de pauza ma luau iar starile care le aveam si inainte.oricum le mai am si cand iau Calmepam dar trec peste crize mai usor.medicul care mi le-a prescris e gastroenterolog.credeti ca imi afecteaza daca le mai iau in continuoare sau trebuie sa le opresc chiar daca ma simt rau.
1 comentarii
0
30-01-2009, ora 18:00
c.gina35
Nu este medic/terapeut
c.gina35
incearca sa opresti calmepamul ptr ca si eu am luat ca si tine mult timp si nu este bine.O sa te simti rau cam o saptamana dar o sa-ti revii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul