Anxietate

21-11-2009
boncz mihaela
Nu este medic/terapeut
boncz mihaela
Buna ziua am 30 ani de ceva vreme ma confrunt cu o stare de anxietate teama, fara a avea de ce / am luat sedatif pc/la recomandarea neurologului dar fara rezultat ce pot face? ce pot lua va rog... daca puteti sa im spuneti calciu e bun si magneziu si analizele la glanda
18 comentarii
0
21-11-2009, ora 18:42
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna,

Acest tip de anxietate (aprehensiune - frică nefondată) poate fi tratată cu ajutorul tratamentului psihiatric clasic, dar şi cu ajutorul terapiei naturiste cu esenţe din petale de flori Bach /în special cu esenţa Aspen).

Magneziul şi calciul sunt minerale care susţin activitatea sistemului nervos, o carenţă a acestora putând să determine o astfel de stare, ca de altfel şi o tulburare a metabolismului/secreţiei hormonilor tiroidieni (T3 - triiodotironina şi T4 - tetraiodotironina (tiroxina)...făceţi-vă analizele (consultaţi un medic endocrinolog)!

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
23-11-2009, ora 07:37
zzllaa
Nu este medic/terapeut
zzllaa
( boncz mihaela ) asta nu e o problema mare daca o ei in serios si zic eu fara medicamente fara terapie. mie mia trecut adevaru e ca am luat 2 luni pastile :D. dar dupa aia numai naturiste fara terapie fara nimic acum sunt ca nou :D prima oara sincer nici nu mai puteam vorbi nu puteam dormi ma gandeam numai la lucruri urate. ma dureau oasele vedeam slab la distanta. :.( Mr. NICK).daca vreai sa vb cu mine sati zic istoria mea si cum mia trecut lasa un comment si discutam aici !! eu o sa va mai urmaresc pastilele nu sunt bune daca se invata cu ele le va lua toata viata!!!
0
23-11-2009, ora 07:40
zzllaa
Nu este medic/terapeut
zzllaa
recomandari pentru cei care adorm cu dificultati seara si si nu folosesc sedative ai panica si nu pot dormi (sedocalm) sunt pastile din plante se gasesc la farmacie:D. dar sa le ia seara inainte de somn incepe cu 2 seara le ia pe amundoua odata daca se simte bine continua cu 2 daca nu creste la 3 odata are voe sa ia 4 odata in doza unica seara cu 2 ore inainte de culcare!!! :) incercati asta :)... -... -* o zi buna tuturor


(*modificat de administrator)
0
23-11-2009, ora 17:34
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Zzllaa, ştiu că nu toate pastilele sunt bune, dar Sedatiff Pc este un preparat homeopat nedăunător. Nu produce toleranţă şi nici dependenţă!

Vă rog să îmi daţi detalii dsp. istoria dvs. medicală. Vă mulţumesc anticipat, toate cele bune ;)
0
24-11-2009, ora 00:33
zzllaa
Nu este medic/terapeut
zzllaa
Mr. NICK... daca imi veti lasa un id de mess. vas putea oferi -*. toata istoria. e foarte lunga si am ajuns la concluziii si metode de a esi din panica... si tot daca o persoana reuseste 1 luna sa iasa sa evite panica si sa stie cum sa o faca eu zic ca e ok. nu va mai avea probleme si stie sa se intretina o perioada mai lunga sa evite multe altele va uita totul sertralina. sau substantele alea eu zic ca ele se regenereaza... ele scan incepand cu panica. dezechilibrul se produce din anumita cauza de stres si multe altele o frica prea mare. eu la concluzia asta am ajuns o seara buna!. Sedatiff Pc . da intradevar e bun pana esi din impasul asta eu ma refer la... nu pot da aici pe forum sa fac reclame proaste sunt altele care te fac neom... exemple le dau in privat!!!! :| asta am simtito pe propria piele., , , , , o seara buna tuturor, , , ,

(*modificat de administrator)
0
24-11-2009, ora 01:24
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Uffffffffffffff, ştiu şi eu exemplele, dar prefer să nu comentez, pentru că risc să intru în litigiu cu susţinătorii avizi ai psihiatriei.
-*


Toate cele bune şi multe binecuvântări!
Mulţumesc anticipat ;)

(*modificat de administrator)
0
24-11-2009, ora 03:43
zzllaa
Nu este medic/terapeut
zzllaa
Mr. NICK astept pe forum raspunsul -* !




(*modificat de administrator)
0
24-11-2009, ora 09:14
mariana_41
Nu este medic/terapeut
mariana_41
Buna, am 41 de ani si as vrea sa stiu un diagnostic precis deoarce pina acum am fost la foarte multi medici si nu mi-au scris nici un diagnostic.In 1998 dupa nasterea a celei de a doua fetite (1997) am inceput sa ma simt foarte rau, simptomele care le aveam erau scaderi de tensiune, vertij, stare de panica nu suportam absolut nici un zgomot, dureri permanenete dupa cap, oboseala permanenta, stari de nervi in continuu, usturimi in zona tamplelor, o durere usoara deasupra nasului.Dupa toate investigatiile nu mi-au gasit nimic...culmea.Am decis sa ma duc in strainatate la un medic neurolog care mi-a prescris Deanxit.
Acest medicament mi-a folosit foarte mult revenindu-mi , dupa o perioada de citeva luni aveam o stare cit de cit acceptabila.In prezent scaderile de tensiune au ramas dar numai cand ma stresez iar mai nou imi amorteste o mana, cateodata am si stari de greata.Acest medicament nu il gasesc in Romania si as dori sa stiu cu ce medicament pot sa il inlocuiesc.Oricum viata mea e un stres in continuu si nu stiu cum am sa ma fac bine.dar macar sa incerc pentru copii mei.Va multumesc.Daca aveti un raspuns si pentru mine va rog sa imi trimite-ti -*.Va multumesc

(*modificat de administrator)
0
24-11-2009, ora 17:17
geuta
Nu este medic/terapeut
geuta
Mariana_41 sa stii k si eu am aceleasi simptome ca si tine.am facut si tratament dar.degeaba.
0
07-12-2009, ora 14:45
nicolasholding
Nu este medic/terapeut
nicolasholding
AM 38 DE ANI SI DE VREO TREI SAPTAMANI SUFAR DE ANXIETATE.IAU TRATAMENT CU ALPRAZOLAM EDIGEM DE 0.5 mg DOUA PASTILE PE ZI.PE MOMENT MA LINISTESTE DAR DUPA CATEVA ORE STAREA DE ANXIETATE APARE DIN NOU.FIIND NECUNOSCATOR DE ACEASTA BOALA AS DORI SA MA SFATUITI CUM AS PUTEA DEPASI ACEASTA STARE DE NELINISTE?VA ROG DACA SE POATE SA-MI DAT-TI
0
06-01-2010, ora 02:31
cristi75
Nu este medic/terapeut
cristi75
Buna,
Pt Mariana_41, desi raspunsul meu vine cu intarziere poate pot beneficia totusi alte pers. aflate in aceeasi situatie. Sunt mirat de faptul ca desi ati vizitat multi medici nu ati primit un diagnostic. Ce se intampla, in organismul femeii dupa o nastere se produc mari modificari hormonale la care unele femei reactioneaza in felul cum ati descris dv. mai sus. Nu stiu la ce perioada de timp dupa nastere au aparut simptomele dar cred ca e vorba si de o depresie postpartum
0
04-02-2013, ora 15:23
madalina.popa
Nu este medic/terapeut
madalina.popa
dragii mei,
Si eu am trecut prin aceleasi chinuri ca si voi, si eu am stiut ce inseamna sa fi e greu..dar vreau sa va spun voua in primul rand sa aveti credinta pentru ca exista scapare din asa ceva pentru ca Domnul Iisus va poate ajuta sa iesiti din chinul acesta.
Nu trebuie sa fiti fara nadejde pentru ca tot ceea ce se intampla este doar in mintea noastra si doar noi putem sa schimbam lucrurile si sa fim fericiti.Fericirea este recompensa Domnului pentru noi, pentru ca il iubim pe El.
Eu, pentru ca am trecut prin asta, am inteles ca e vremea unei schimbari si ma rog pentru voi dragii mei, cei care aveti problem si cititi mesajul asta sa puteti sa va schimbati ca si mine.
Vorbesc in primul rand de o schimbare siprituala.Cu totii trebuie sa ne dam seama ca suntem inconjurati de tot ceea ce Dumnezeu a lasat, si pentru aceasta trebuie sa ii multumim zi de zi.A deveni mai buni, a ne ruga mai mult cu sufletul, a ne bucura de tot ceea ce Domnul a facut pentru noi, ne poate face mai fericiti si asta este ceea ce noi cautam cu adevarat.Fericirea nu este cea materiala, fericirea este sentimentul care iti umple inima cand te gandesti la Dumnezeu.
Daca reusim sa lasam in urma toate lucrurile rele sis a ne lasam viata in mana Domnului, atunci vom fi fericiti si vom scap de griji.Cititi Biblia, rugati-va cu sufletul si schimbati-va...pentru ca lucrurile astea simple ne aduc fericirea.Cunoasterea Domnului este ceva maret, e o stare de liniste si de bucurie, ca nimic si nimeni nu ne va ameninta si nu ne va face rau.Gandul ca Dumnezeu este cu tine oricunde te scapa de anxietate, de frica.
In afara de intoarcerea catre Iisus, in viata de zi cu zi incercati sa faceti si alte lucruri:iesiti afara si bucurati-va de tot ceea ce inconjoara, de cantecul pasarelelor, de razele de soare, de joaca copiilor...faceti sport, cel putin jumatate de ora pe zi, orice, plimbati-va pe afara atunci cand va vin ganduri grele....mancati la orele stabilite, nu sariti peste mese....faceti lucruri bune, daruiti, ajutati pentru ca asta va ofera adevarata satisfactie si fericire....rugati-va Domnului in fiecare zi si multumiti-I Lui caci va puteti uita in jurul vostru si puteti gasi sute de motive de multumire....vorbiti cu cei din jurul vostru si ascultati-le sfaturile, povestiti-le ce vi se intampla si nu va fi rusine pentru ca asa va eliberati de chin sufletul.
Important este ca daca va deschideti sufletul catre Dumnezeu el nu va va lasa si nu va va da suferinta pe care nu o puteti duce.El nu vrea mai mult decat ca noi sa fim buni si sa ducem o viata frumoasa in fericire si sanatate si in Cuvantul Sau.
Reflectati la ceea ce sunteti, tarana si nimic mai mult si puneti-va sufletul in mana Domnului pentru ca el sa va ghideze catre calea cea buna si catre pace sufleteasca.
Va pun un link catre scrisoarea de dragoste a lui Dumnezeu catre noi, care poate da pace sufletului vostru chinuit. http://www.youtube.com/watch?v=n_sGLoqhha8.Reflectai si ganditi-va la ceea ce v-am scris...scrieti-mi inapoi si o sa incerc sa va ajut in continuare.Puterea sta in noi, dragilor.Dumnezeu ne-a dat putere sa ii ajutam pe altii.
0
04-02-2013, ora 15:35
utilizator_18918
Nu este medic/terapeut
utilizator_18918
Am impresia ca tot mai multi penticostali se orienteaza catre forumuri pentru cei cu tulburari psihice, in loc sa dezbata pe forumuri dedicate credintei lor. Total lipsit de sens...
0
04-02-2013, ora 15:42
madalina.popa
Nu este medic/terapeut
madalina.popa
Draga Okto...iti inteleg frustrarea dar nu am sris acest mesaj doar de dragul de a impartasi cuvantul Domnului ci si pentru ca eu am trecut prin anxietate si stiu cat de greu este sa nu poti dormi sau sa nu crezi ca se va mai rezolva asta vreodata.
In afara de pastile am avut si credinta si m-am rugat mult si lucrul acesta m-a salvat.Lasa la atitudinea celor care sufera sa interpreteze comentariul meu si sfaturile din el.
Nu ma poti blama pentru ca eu am decis sa scriu ce simt..si cum m-am facut bine.
0
04-02-2013, ora 16:14
utilizator_18918
Nu este medic/terapeut
utilizator_18918
Frustrare? Poate dezgust. Ma bucur ca sunteti fericita si sanatoasa si nu va blamez in niciun fel, dar mi se pare ca disting o usoara nota de ipocrizie. Pana la urma cititorii de ce sa nu aiba libertatea de a interpreta si mesajul meu? Fiecare e liber sa decida singur cu privire la credinta proprie. Deci nu puteti avea pretentia ca dvs. sa indemnati la ceva, iar pe altul care indeamna la ceva opus sa-l cenzurati. Pana la urma, fiecare indemnam la ceva: dvs. la credinta, eu la libera alegere, astfel incat cineva mai impresionabil sa nu se lase amagit. Credinta pentru unii e un fel de psihoterapie. Intre a face psihoterapie si a-ti crea o realitate in care trebuie sa fii atent la pretentiile unui personaj imaginar care sa-ti provoace regret si tristete de cate ori ai impresia ca pacatuiesti, cred ca psihoterapia e de preferat. Si oricum, nu pentru toti functioneaza, iar credinta cu atat mai putin. Fobiile existente vor fi substituie cu o teofobie si asa vor avea iluzia ca s-au vindecat, pentru ca noua fobie va trece nevazuta (chipurile, asa trebuie sa fie orice credincios adevarat).

Va indemn la acelasi lucru: lasati la atitudinea celor care sufera sa interpreteze mesajul meu.
Opozitia e necesara ori de cate ori apar deviatii spre o extremitate. Dvs. ati spus ceva, eu am spus ceva. Acum fiecare sa puna in balanta si sa cantareasca si sa aleaga.

Ati incalcat una dintre regulile formului: nu sunt permise comentarii cu tenta religioasa.
Cine cauta credinta, intra pe formuri dedicate. Cine cauta pareri despre un tratament sau sfaturi medicale, ajunge pe Romedic.
0
04-02-2013, ora 16:31
madalina.popa
Nu este medic/terapeut
madalina.popa
Nu vreau sa intru in polemica cu dumneavoastra.Nu asta este intentia mea pe acest forum.
Nu va inteleg totusi repulsia fata de postul meu.
Sa lasam oamenii sa creada ce vor...in Dumnezeu sau in libera alegere.intentia mea nu a fost sa schimb ceva in oamenii care au avut incredere in cuvintele dvs...Nu inteleg de ce aveti impresia ca oamenii care citesc acest forum trebuie sa faca cum am spus eu sau dumneavoastra?.Mi-am spus parerea pe un forum unde oamenii isi dau cu parerea..la fel ca si dumneavoastra..Ce se va intampla apoi ramane la alegerea lor...
0
04-02-2013, ora 22:43
utilizator_18918
Nu este medic/terapeut
utilizator_18918
Politica si religia sunt subiecte tabu in orice societate moderna si nu vad rostul discutiilor pe aceste teme in afara grupurilor special dedicate acestora. Inlocuirea unei temeri nejustificate cu teama de pacat nu e vindecare. E aceeasi Marie cu alta palarie, doar ca noua palarie iti acopera ochii si nu mai vezi.

Atata timp cat scrie bolduit "Nu sunt permise comentarii cu tenta religioasa", nu inteleg de ce mai vine cate cineva pe aceasta arie unde astfel de mesaje pot declansa si o psihoza in persoanele predispuse la asa ceva, in loc sa se duca pe crestinortodox, forumuri catolice, (neo)protestante etc. si sa impartaseasca acolo experientele religioase si cuvantul lui Dumnezeu cat vrea. Dumneavoastra va vedeti vindecata de anxietate, eu vad doar ca anxietatea s-a transformat intr-o obsesie fata de Dumnezeu sau Iisus. Si ca orice persoana credincioasa, aveti o teama profunda fata de pacat si mania Domnului, doar ca aceasta noua teama nu se manifesta prin palpitatii si tremor, ci prin regrete si tristete. Chestiile astea pot aduce pe cineva care a avut depresie, inapoi in starea aceea. Deci chiar e locul cel mai nepotrivit de a face pe ostasul Domnului.
0
05-02-2013, ora 15:23
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Okto sensul initial al cunantului "pacat" era ratare ! Mediteaza la asta ! Iar frica este doar o metoda mai mult pedagogica pt cei care nu vor sa inteleaga de bunavoie anumite lucruri !

Deci nu mai fi asa rau ci mai bine invit-o pe d-ra Madalina la un dans lent :

http://www.youtube.com/watch?v=eds5f92Essg

:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea și stresul cronic pot crește riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • Dependența față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia și anxietatea
  • Anxietatea poate influența negativ luarea deciziilor
  • Aplicația pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea și depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii și femeile sunt mai predispuși la anxietate
  •