Anxietate?

19-08-2016
MarcelOana
Nu este medic/terapeut
MarcelOana
Buna seara, ma numesc Bogdan si am varsta de 16 ani si practic fotbal. Acum ceva timp, la un meci, la jumatatea reprizei, am simtit o stare de ameteala, de lesin, dupa care am stat putin m-am relaxat si am jucat din nou, dar cu ganduri ca pot pati ceva, cu ingrijorari si teama de moarte. De atunci am tot felul de stari, ameteala, am facut si atacuri de panica, dar nu am mers la doctor. Tin sa mentionez ca am facut EKG-uri si toate au iesit ok si analizele. De cateva zile daca ma uit la cer parca vad niste stelute, pureci, nici nu stiu cum sa le zic, ma poate ajuta cineva cu niste sfat-uri ceva?
P.S. Am uitat sa mentionez ca am avut si niste dureri in umarul stang.
3 comentarii
2
20-08-2016, ora 11:02
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua Bogdan,
Starea de ameteala si lesin poate aparea din multe cauze, mai ales in timpul unui efort fizic sustinut: oboseala, alimentatie necorespunzatoare etc.
Pe de alta parte, celelalte stari descrise de tine par simptomele anxietatii si asta ne duce in alta directie. De ce o stare de rau trebuie sa insemne neaparat moarte? (la 16 ani?!).
Ar fi recomandat, intr-o astfel de situatie, sa discuti cu un psiholog cu experienta pentru o evaluare corecta a situatiei si identificarea solutiilor. Este important sa intelegi sursa unor astfel de stari caci doar asa vei sti ce se poate face. Probabil acestea tin de o personalitate de un anume fel, poate mai inclinata catre ingrijorare excesiva.
0
20-08-2016, ora 12:52
MarcelOana
Nu este medic/terapeut
MarcelOana
Pai de multe ori am impresia ca am probleme cu inima, sau ceva de genul si atunci apare frica aceea. Desi analizele si EKG-urile(facute de cateva luni) au iesit bine
0
25-08-2016, ora 20:13
Psiholog Camelia Stavarache
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Camelia Stavarache
Din descriere, pare o tulburare de anxietate cu atacuri de panica care se trateaza medicamentos sau prin psihoterapie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul