anxietate, frica nejustificata si ameteli | Forumul Medical ROmedic

anxietate, frica nejustificata si ameteli

13-12-2009
boncz mihaela
Nu este medic/terapeut
boncz mihaela
buna ziua am 33 ani as dori sa imi raspundeti pt stare de anxietate frica nejustificata, ameteli ce pot lua am si tensiunea mica 9 cu 6 analizele sunt bune la sange anemia buna calciu la fel am luat homeopat sedatif pc dar apa de ploaie am dat banii degeaba si am luat 2 luni
7 comentarii
1
13-12-2009, ora 16:31
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Eu, cu Anxiar imi tin in friu starile de anxietate. Iau cite un sfert sau o jumate de pastila la nevoie. Daca iau mai mult imi produce stari de somnolenta si nu mai pot sa-mi fac treaba de zi cu zi. Poti incepe cu 1 sfert si reglezi tu doza la cit te simti cel mai bine, ca e posibil sa difere de la om la om.
Din pacate nu stiu un remediu definitiv pt anxietate.
0
13-12-2009, ora 19:41
Sofia_21
Nu este medic/terapeut
Sofia_21
Starile de anxietate apar de obicei din cauza unor dereglari hormonale si a unor impulsuri ce au loc la nivelul creierului.In unele cazuri sau mai tot timpul vin impreuna cu depresia.Si eu am asa stari deseori, mai ales inainte de menstruatie, iar apoi dispar.Sunt normale atata timp cat nu iti afecteaza abilitatea de a munci.
Mai multe endorfine!;)

Sanatate!
0
15-12-2009, ora 11:43
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Mergeti la un medic psihiatru, faceti o programare sau mergeti direct, depinde de unde sunteti si la cine mergeti, dar nu mai pierdeti timpul cu remedii care nu v-au ajutat.Intr-o jumatate de ora de consultatie ii puteti spune tot ce aveti pe suflet si cu siguranta va poate ajuta cu ceva din farmacopeea psihiatrica.In plus, nu ar strica sa vorbiti si cu un psiholog, daca e accesibil si va permiteti asta.
Sanatate multa!
0
15-12-2009, ora 16:30
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti la un medic psihiatru cu trimitere de la medicul de familie. Dumnealui o sa va dea un tratament pentru anxietate. Eu am luat pe rand xanax, efectin, seroxat, anxiar. Toate au fost foarte bune.
1
27-03-2017, ora 17:53
GeorgeStefan
Nu este medic/terapeut
GeorgeStefan
Anxiarul da dependenta. Incercati alanerv+ giko biloba de 120 dar sa fie de la un producator bun, vit b6/b12 in perfuzie, drojdie de bere pastile( poate si drojdie de la alimentara), arlevert, exercitii din cap, stg dr, bai cu sare/bicarbonat.mers pe jos singuri, un ham cu magneti sau pt cervicala cu magneti...pt circulatie cerebrala, masaj, etc sper sa va fie bine.
0
15-07-2018, ora 14:46
hasmic
Nu este medic/terapeut
hasmic
Eu am observat ca, cu o pastila de Alervert luata seara la culcare, dorm mult mai bine, iar a doua zi starile de anxietate sunt mult diminuate, iar ametelile practic dispar.
Am citit pe net, ca Arlevertul da rezultate chiar in cazul depresiilor severe. Nu stiu daca provoaca sau nu dependenta.
Daca m-ar lamuri cineva, i-as fi recunoscatoare.
0
18-07-2018, ora 16:16
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Alervert e un medicament impotriva ametelii (vertijului) si nu un tratament pentru anxietate – neliniste sau pentru depresie.
Daca a functionat in cazul tau Hasmic, e mai probabil ca urmare a faptului ca ameteala ta nu era determinata de anxietate-neliniste.

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul