Anxietate, ganduri rele, atacuri de panica | Forumul Medical ROmedic

Anxietate, ganduri rele, atacuri de panica

23-05-2017
Catalina98
Nu este medic/terapeut
Catalina98
Am atacuri de panica de aproximativ o luna.
Iau tratament cu Xanax si Arketis pentru asta si merg la psiholog, dar tot ma simt ciudat.
De cand au aparut acele atacuri de panica, ma simt mereu pierduta, ma simt de parca as trai intr-un film, de parca eu "sunt in spatele meu" si nu am o conexiune cu corpul meu.
Sunt aeriana, uituca si tot ce vreau este sa dorm si sa ma fac bine.
Nu mai suport sa imi aud gandurile, pentru ca simt ca nu este ceva normal.
Ma sperie ideea de "viață" si mereu ma gandesc ca oricum murim, deci ce rost are viata?! Mi se par ciudati oamenii, animalele... chiar si eu.
Eu nu eram asa. Eram foarte pasiva si nu ma gandeam la asa ceva. Nu vreau sa ajung sa imi fac rau. Vreau sa imi revin si sa accept viata si trairile. Va rog sa imi dati un sfat, o recomandare. Am impresia ca nu o sa scap de asta niciodata si ca o sa innebunesc...
8 comentarii
0
23-05-2017, ora 22:08
Catalina98
Nu este medic/terapeut
Catalina98
Mentionez ca am un nod in gat care parca ma sufoca, respiratie greoaie si senzatie de vomă
1
23-05-2017, ora 23:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Tine legatura lunar cu medicul tau psihiatru. El va stii sa iti regleze dozele pina ajungi la o stare de normalitate. Stai linistita si ai rabdare ca o sa iti revii.
3
24-05-2017, ora 09:07
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Schimbările nu apar peste noapte. E-n ordine că mergi și la psiholog, pentru că medicația împreună cu psihoterapia dau rezultate mai rapide. Poate te ajută să citești și cartea lui Radu Vraști -Ajută-te singur în caz de atac de panică, pe care o găsești pe site-ul doctorului, căutând numele acestuia pe google.
Ai încredere că vei trece peste această problemă pentru că modul cum gândești e foarte important în situația ta.
0
24-05-2017, ora 10:21
Catalina98
Nu este medic/terapeut
Catalina98
Va multumesc pentru raspunsuri. Incerc saa linistesc dar uneori ma pierd. Totusi, ma lupt cu gandurile mele.
1
24-05-2017, ora 11:17
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Sa-i spui medicului cand mergi la control ca ai tendinta de autovatamare ca sa-ti mai dea ceva si pt asta ! A mai fost o fata pe aici exact cu aceleasi simptome si cu trament potrivit acum e bine !
Important e sa spui medicului tot ce traiesti si simti !!
1
24-05-2017, ora 12:34
Psiholog Iordache Mihaela
Psihologie
Psiholog Iordache Mihaela
Faptul ca ati scris despre ce se intampla cu dumneavoastra si mai ales intr-o situatie neplacuta, exprima mult curaj si dorinta de mai bine. Pentru asta va felicit, sunteti pe drumul cel bun. Recuperarea poate sa fie frustranta si pe durata mai lunga sau mai scurta, in functie de fiecare caz in parte. Cu siguranta ca medicatia va este de ajutor si mai mult, va puteti gandi la a complementa, pentru o recuperare cat mai eficienta, cu a lucra cu un psihoterapeut. Acesta va poate ajuta sa reglati raspunsul la situatii dificile cat si sa reglati acest episod din viata dvs. Cu mare drag va putem sta la dispozitie. Cu bine!
0
25-05-2017, ora 16:07
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
E important Catalina sa-i comunici medicului in detaliu despre aceste senzatii si ganduri.
Daca ele persista, ar putea fi nevoie de o adaptare a tratamentului medicamentos.
In paralel ai putea incepe si sesiunile de psihoterapie

Dr Rares Ignat - psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
1
29-05-2017, ora 23:17
Ioana-
Nu este medic/terapeut
Ioana-
Catalina, sunt alaturi de tine! Am trecut si eu prin starile descrise de tine si stiu exact cum e, cat e de greu si obositor. Pentru ceilalti poate parea doar o pasa proasta, dar de fapt, este o stare de rau foarte profunda, care nu trece decat cu ajutor. Dupa o perioada destul de mare de chinuit, mers la doctori, inghitit pastile, mi-a recomandat cineva sa merg la doamna Lelia Marcu. Dumneaei este un terapeut extraordinar, m-a ajutat sa depasesc cele mai grele momente, sa lupt si sa ies la liman. Am fost aproape de moarte, iar acum nu mai am nimic. Nu mai iau pastile si ma bucur de viata, ca inainte. In plus, doamna este foarte credincioasa, e o mare traitoare ortodoxa si are darul inainte-vederii, care o ajuta mult in tratarea pacientilor. Foarte multe persoane au fost salvate de dumneaei, din chinul anxietatii. Va recomand cu toata caldura sa o contactati. Va pot da numarul dumneaei. Dumnezeu a lasat oameni mari printre noi...Sa ne bucuram! :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul