Anxietate sau ? | Forumul Medical ROmedic

Anxietate sau ?

07-01-2015
lupushor90
Nu este medic/terapeut
lupushor90
Buna seara as dori sa imi spuna un specialist ce problema am...In urma cu 6 luni de zile am avut o problema.In urma stresului cu facultatea, munca si in acelasi timp si sala am avut un soc!Adica eram la munca in tura de noapte si eu cu mai niste colegi ne-am uitat la niste chestii pe youtube mai horror gen despre masoni reptilieni si alte prostii (eu am fost mereu fricos de chestiile astea cu demoni) si nu stiu ce am vazut ciudat si m-am speriat foarte tare si am facut un atac de panica sau nu stiu daca era atac de panica(adica am simtit pur si simplu cum inima o ia razna moleseala foarte mare transpiratii vedere in ceata si o frica.In fine am plecat spre casa dupa tura de noapte si am ajuns acasa, m-am pus in pat langa fosta prietena si m-am culcat.Dupa ce a plecat de la lucru m-am trezit tot cu aceea frica mare si plangeam am sunat-o pe fosta iubita si am rugat-o sa vina acasa urgent pentru ca imi era foarte frica.A venit acasa a stat cu mine pana am adormit dupa care cand m-am trezit si am ramas tot singur iarasi cu frica si atunci am fugit la parintii mei acasa intr-un plans.De atunci numai puteam sta singur in casa plangeam mereu eram suparat numai eram eu!!tot fugeam la biserica credeam ca ma urmareste satana am fost la preot am povestit m-am spovedit!dupa ceva vreme in care eram tot speriat asta fiind 2 sapt mi-am dat seama ca era in mintea mea!si de atunci am inceput sa dorm singur sa fiu curajos dar tot nu eram eu!dupa care am fost la psiholog si mi-a spus ca este anxietate ca de aia am fost speriat!in timpul asta eu m-am retras in mine nu mai eram eu tipul vesel eram suparat!prietena mea a vazut si m-a intrebat ce am si i-am zis ca uite nu mie ok nici eu nu stiu ce e cu mine...pana intr-o zi sa imi spuna ca numai vrea sa fie cu mine...ok ne-am despartit si de atunci sunt mereu suparat necajit nu imi gasesc locul am mai citit si niste cacaturi pe net de schizofrenie si m-au speriat si alea ma tot gandesc sa nu am asa ceva tot tp sunt atent la ce vad ce aud!iarasi am citit de maniaco depresiv un pic ma regasesc acolo adica am stari cateodata bune dar e ceva normal sa am starile acelea bune pentru ca rad cand e de ras!am cautat sa nu stau izolat mi-am facut prieteni, prietene sa vad daca ma vad ca sunt normal mi-am facut si analizezele sunt suspect de tiroida cronica autoimuna!!si de vineri incep sa ma duc si la sedinte de psihoterapie sa descapar pana la urma o cauza si sa urmez un tratament antidepresiv sau pentru tiroida!sper sa imi fie bine pe viitor si sa reusec sa imi dau seama ce am!o seara placuta si astept raspunsurile voastre
4 comentarii
0
08-01-2015, ora 12:26
aurora barbu
Nu este medic/terapeut
aurora barbu
Buna, ceea ce simti tu am trait eu...defapt fostul prietenul meu care la fel a patit, el este mai stresat ( se stresa din orice ) si la fel a inceput si el i se facea rau inima, pulsul o luau razna in acel moment, nu mai putea ramine singur in casa, trebuia sa fiu mereu cu el.Dupa multe analize si analize nimeni nu stia ce are, a fost inernat si in spital, doctorii vroiau sa il externeze si el nu vroia sa mearga acasa, zicea ce el nu e bine, ca el nu pleaca..Medicul de familie ne-a spus ca e depresis si atac de panica, ne-a trimis la pshiatru, care intradevar cum la vazut si a vb cu el a ajuns la concluzia ca sufera de DEPRESIE SI ATAC DE PANICA, i-a dat tratament un am de zile si vreau sa i-ti spun ca acum e bine... a inceput munca ( pt ca el nu mai putea merge nici la munca ) si si-a reluat viata de inainte de depresie.Depresia e o boala grea, am vazut cum se simtea el, refuza si sa manince...dar cu tratament a trecut. Nu te descuraja sfatul meu e sa margi la un psihiatru sa i-ti rezolvi problema...cu rabdare si cu persoane dragi care sa i-ti fie alaturi ai sa fi iarasi TU.. care ai fost inainte..Pacat ca prietena ta nu a putut sa i-ti fie alaturii cind intradevar ai nevoi cel mai mult. Eu i-ti urez multa sanatate si sa te faci bine, nu te descuraja cu ajutorul psihiatrului ai sa fi bine. Mult noroc i-ti doresc sa te faci bine !
0
08-01-2015, ora 21:02
lupushor90
Nu este medic/terapeut
lupushor90
Iti multumesc pentru mesaj!maine am sa discut cu psihoterapeutul despre pshiatru si daca el zice ca e necesar sa merg si in paralel cu medicatia am sa o fac!o seara placuta si multumesc inca odata!
0
08-01-2015, ora 23:25
aurora barbu
Nu este medic/terapeut
aurora barbu
Cu placere, ai incredere ca totul o sa fie bine :) ai sa vezi cu tratamen si rabdare o sa fi ok. Multa sanatate !!!
0
18-01-2015, ora 19:22
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ lupushor90

Asa cum v-a sfatuit si domnisoara @ aurora barbu, mergeti direct la psihiatru sa va dea tratament medicamentos. Cu cat veti luat mai repede tratamentul de la psihiatru, cu atat aveti sanse ca boala sa remita si sa va faceti bine.

Daca pierdeti timp cu psihologul, se poate croniciza.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •