anxietate si depresie | Forumul Medical ROmedic

anxietate si depresie

14-07-2007
lovelydely
Nu este medic/terapeut
lovelydely
in urma cu un an am facut o depresie in urm, a divoertului.de atunci la orice stres fie el si minuscul am o stare deneliniste si imi ard obrajii in special cel stang, aceasta stare imi da si o pofta de mancare nebuna.am facut tratament cu tranxene si floxet.ar trebui sa mai incep un tratatment sau imi recomandati sa cionsult un doctor.va multumesc.
8 comentarii
0
14-07-2007, ora 00:00
Greece woman
Nu este medic/terapeut
Greece woman
Depresia se trateaza prin tratament medicamentos de minim6luni si in paralel la sedinte cu un psihoterapeut.Daca medicamentele nu au avut efectul dorit incercati altele prescrise de medic!
0
20-07-2007, ora 00:00
cdipdf
Nu este medic/terapeut
cdipdf
sunteti din bucuresti ?? sa va pot recomanda pe cineva ??? cine v-a pus diagnosticul de depresie un medic sau asa ati considerat dumneavoastra ???
0
20-07-2007, ora 00:00
lovelydely
Nu este medic/terapeut
lovelydely
nu sunt din bucuresti sunt din sibiu.diagnosticul mi la dat un medic.vreau sa mentionez ca acum nu mai urmez nici un tratament.ce imi sugerati sa fac?ce credeti ca ar fi?multumesc.
0
21-07-2007, ora 00:00
Dr. Andrei Dumitrescu
Psihologie, Bucuresti
Dr. Andrei Dumitrescu
o stare psihica pe care ati "achizitionat-o" cu ocazia evenimentului pe care l-ati descris. Care inca nu s-a transformat, si va "contamineaza" si alte stari (ex. se foloseste de orice stress pentru a iesi la suprafata).

Consultati un psiholog/ psihoterapeut (bun) din orasul dvs.

Andrei
0
02-08-2007, ora 00:00
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
Aceeasi sugestie: continuati cu un tratament psihologic, menit sa destructureze legatura intre evenimentele de viata de un anumit tip si reactiile psihice si somatice automate.

Succes!
0
12-04-2009, ora 17:40
thenootz
Nu este medic/terapeut
thenootz
Buna ziua...am o FFFFFFFFF Mare problema...sunt student, an 5 terminal, semestrul 2 nu tre sa l mai fac, asa e programa, si sunt liber mai totimpul...asta e o mare problema pt mine, am dezvoltat o state fff aiurea de anxietate si am depresii continue, simt ca nu mai pot...nu am apetit sexual, sunt panicat mai mereu, cu prietena devin posesiv si nesigur pe mine...pe scurt simt ca se duce totul dracului cu viata mea...am fost la doctor si mi a prescris tranxene...dar nu vreau sa ajung dependent de pastile, da nu mai stiu ce sa fac, is terminat psihic cum nu am fost in viata mea, eu care sunt o fire destuld e puternica, nu mi explic cum de clachez in halul asta...nu mai stiu ce sa fac...va rog, un sfat ceva...totul se naruie in fata mea!!!
0
12-04-2009, ora 21:04
jade 33
Nu este medic/terapeut
jade 33
buna si eu am o problema dar nu stiu ce e
mi-e frica sa merg la medic sa nu devin o leguma
...am momente cand nu npot sa vorbesc sau pronunt anumite sunete cu saliva si ma doare maxilarul .ce o fi cu mine?ajutati_ma!
0
13-04-2009, ora 11:24
Dr. Andrei Dumitrescu
Psihologie, Bucuresti
Dr. Andrei Dumitrescu
thenootz,

Anxietatea ta pare a fi generata de faptul ca fie nu te-ai gandit pana acum la noul statut de cand nu mai trebuie sa mergi la facultate si asta te-a luat prin surprindere, fie mersul la facultate acoperea alte aspecte acumulate din timp, si care acum fara "armura" isi fac iar aparitia.
Ca atare, eu cred ca pentru acest tip de anxietate ar fi o idee nemaipomenita daca ai lua in calcul statul de vorba cu un specialist (un psihoterapeut) la care ai putea avea acces. In cazul tau medicatia din pacate nu va da raspunsuri la intrebari...

jade33,
nu se intelege foarte clar, problema cu saliva e ca lipseste (ti se usuca gura) sau e prea multa ?
in ceea ce priveste maxilarul, durerea vine din cauza ca il tii perioade lungi incordat ?

Toate cele bune,
Andrei Dumitrescu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul