Apendicita cronica. Ce e de facut ? | Forumul Medical ROmedic

Apendicita cronica. Ce e de facut ?

28-07-2012
ICM
Nu este medic/terapeut
ICM
In urma unei ecografii abdominsle am fost diagnosticat cu gastroduodenita, colicist cu pereti ingrosati si apendice la limita superioara a normalului de 10 mm. Ce e de facut, medicul care m-a consultat a dat din umeri si mi-a zis sa mai asteptam. Ce e drept simt o mica jena (fara sa ma doara) in partea dreapta jos care iradiaza pe sold. Analizele la sange sunt bune leococitele sunt in limite normale (cel putin asa erau acum doua luni cand mi-am facut analizele). La palpat nu ma doare nimic insa simt o oarecare jena care radiaza pe sold in spate si pe picior. Va rog sa imi dati si mie un raspuns, daca ma programez pentru operatie risc ceva ? Pentru inceput am zis ca o sa merg la un nou ecograf in alta parte. Va multumesc pentru eventualul raspuns.
2 comentarii
0
01-08-2012, ora 16:12
ICM
Nu este medic/terapeut
ICM
Nu imi raspunde si mie nimeni ? Nu vreau decat o parere.
0
05-11-2012, ora 20:52
sorin66
Nu este medic/terapeut
sorin66
si eu am o durere surda in zona apendicelui, daca este marita apendicita nu este bine si nu astepta sa se agraveze.mai fa un consult la un alt internist si un alt ecograf sa confirme.eu m-am programat pentru ecograf si consult si daca e marita apendicita ma operez fara nici o rezerva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Antibioticele pot înlocui operaÈ›ia chirurgicală, în cazurile necomplicate de apendicită acută
  • Administrarea antibioticelor în ambulatoriu la pacienÈ›ii cu apendicită este sigură È™i reduce necesitatea intervenÈ›iei chirurgicale
  • Colecistul mărit (vezica biliară mărită) - cauze È™i tratament
  •