aplicatie online gratuita pentru medici

17-11-2008
noastra
Nu este medic/terapeut
noastra
Buna ziua,

Cu acordul dumneavoastra, as dori sa va prezint o noua facilitate/aplicatie online, destinata cadrelor medicale:

ce este sanatatea.noastra.ro ?

Este o aplicatie gratuita destinata medicilor ce detin un cabinet medical propriu si medicilor de familie. Prin intermediul ei, iti poti tine o evidenta a pacientilor pe care ii ai in subordine precum si a istoricelor lor medicale.

Iti setezi propriile alarme si esti anuntat, automat, in timp util pentru a te pregati pentru o consultatie cu un pacient. Iti organizezi cu usurinta pacientii si cazurile medicale pe care le tratezi.

Si toate acestea intr-o interfata optimizata pentru un minim consum de timp si rezultate maxime.

Urmareste-ti evenimentele si consultatiile, cazurile medicale si discutiile cu alti medici intr-un mod mult mai usor decat notatul pe hartie sau comunicand la telefon.

Interfata aplicatiei este structurata in asa fel incat tu nu vei intampina dificultati in a-ti administra timpul propriu.

Beneficiaza de exact optiunile de care ai nevoie, nimic in plus, nimic in minus. Vei descoperi ca aceasta este solutia perfecta pentru nevoile tale.

Daca nu doresti sa iti creezi cont inainte de a vedea despre ce este vorba, concret, atunci ai la dispozitie un cont demonstrativ, functional.

Adresa este http://sanatatea.noastra.ro

Multumesc pentru atentia acordata si va doresc o zi buna in continuare.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.