Apofizita calcaneana

13-09-2011
sw1
Nu este medic/terapeut
sw1
Buna ziua, Am 17 ani, Si de 1 luna si ceva Mi s'a umflat partea de sus a calcaiului stang, Am fost la un Ortoped, Mi s'a pus diagnosticul de Apofizita Calcaneana si mi s'a spus sa iau pauza de la sport, Intrebarea mea este, Cam in cat timp trece, si daca pot face ceva pentru a ameliora durerile,
4 comentarii
0
13-09-2011, ora 22:09
adelina...
Nu este medic/terapeut
adelina...
Buna. Am si eu o problema de sanatate si va rog sa imi oferiti un sfat daca puteti. De 20 de ani am probleme cu piciorul stang, cand aveam crize nu puteam sa merg cate o zi intreaga, iar ultima criza a avut loc in ultima luna. Nu a mai cedat nici in urma tratamentului cu antiinflamatoare si tratamente de vitaminizare. Am fost consultata de neurochirurg si de un balneolog fiind diagnosticata cu hernie de disc, durerile piciorului mi/au cedat dupa vreo 10 zile insa am ramas cu o slabiciune si a intregului organism si cu devieri ale tensiunii inclusiv frisoane. In ultimul timp aproape ca nu m-am ridicat din pat, in urma a 5 minute de mers amestesc foarte rau. Va rog sa imi dati un sfat sau macar sa impartasiti impresii daca sunteti in cunostinta de cauza.
0
18-09-2011, ora 06:31
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Pentru ""sw1"": repausul sportiv absolut variaza intre 6 si 24 de luni si reprezinta unica solutie de ameliorare a durerilor.
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
23-09-2011, ora 23:05
sw1
Nu este medic/terapeut
sw1
Multumesc pentru raspuns, ideea e ca, chiar si mersul este ingreunat, doare si la simpla incercare de a merge, Nu exista ceva anti-inflamatorii sa ma ajute, Sa merg schiop 6 - 24 luni, inebunesc ^.^
0
24-09-2011, ora 23:41
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Nu se pune nici o secunda problema vreunor medicamente: acestea nu fac sa agraveze afectiunea si sunt, de aceea, extrem de periculoase.
Durerea se gestioneaza strict din evitarea la maximum a eforturilor pe perioada celor 6-24 de luni de evolutie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul corect al călcâielor crăpate
  •