Arcada sus stramba, dinti strambi si despartiti (+poze)

28-10-2015
Codysrk
Nu este medic/terapeut
Codysrk
Buna ziua.

De cand m-am nascut, am o problema cu estetica dintilor mei, arcada superioara la mine mereu a fost o problema cand vine vorba de estetica si zambet. In viitorul apropiat ma gandesc sa fixez aceasta problema, dar am nevoie mai intai de cateva sfaturi/indrumari. Proceduri dentare, nu am avut cine stie ce, cateva extractii la 2 masele iar in rest plombe. Am sa postez cateva poze aici ca sa vedeti exact despre ce este vorba

Poza 1: https://gyazo.com/7e40b7057d8b1a705c233ec56191c6d8
Poza 2: https://gyazo.com/4d9c626eb65706536bb9a1fdf3cabaf4

Dupa cum vedeti (in prima poza) sunt foarte despartiti, am o strungareata, iar incisivii laterali sunt mici.

In a 2-a poza, dupa cum puteti vedea, la strangerea dintilor (contact masele) arcada superioara nu este egala cu cea inferioara, fiind plasata mai in fata, neputand sa faca contact cu cea de jos la strangerea maselelor.

Acum, am nevoie de niste sfaturi, cam ce as putea sa fac sa imi repar arcada superioara, intrucat, sa am un zambet decent, stiu ca strungareata si dintii despartiti ii fixez cu aparat dentar. Insa, as vrea sa stiu cam cat m-ar costa, estimativ, si daca aparatul dentar, pe langa apropierea dintilor, imi va fixa si pozitia arcadei superioare (sa o dea mai in spate).

Va multumesc mult de ajutor !
2 comentarii
0
04-11-2015, ora 16:05
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,

in primul rand imi vine sa va spun sa veniti la un consult cu o radiografie panoramica la toata dantura si sa luam niste amprente de modele de studiu, sa turnam acele modele si sa vedem ce se poate face si bineinteles dumneavoastra sa ne spuneti ce anume va doriti, ce va deranjeaza si ce va doriti sa obtineti.

nu ne sunt suficiente pozele pe care le ati dat ca sa vedem exact muscatura si pe dintii laterali pentru ca si acest lucru este foarte important. si da un aparat dentar poate alinia dintii si sa va ofere un zambet decent, poate chiar mai mult decat decent. pozitionarea arcadei se poate rezolva cu aparat insa nu in toate cazurile de aceea v-am sugerat un consult si modele de studiu si radiografie ca sa avem mai multe informatii pt a face un plan de tratament.

Preturile pt un aparat fix variaza intre 2300-4000 lei per arcada in functie de tipul de bracketi alesi.
0
15-02-2016, ora 22:42
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
Buna ziua!
In cazul dvs este discutabil daca tratamentul ortodontic singur poate rezolva problema. Exista si probabilitatea sa fie necesare fatete dentare (dupa tratamentul ortodontic).
Aveti nevoie de un consult nu numai la ortodont, ci in primul rand la un protetician axat pe estetica dentara.
http://www.andreeadentalstudio.ro/caz-clinic-14-coroane-si-fatete-ceramice/
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul