Arcoxia si Novynette

03-12-2014
artemis16
Nu este medic/terapeut
artemis16
Buna seara,
Am 33 ani, urmez un tratament cu Detralex, Arcoxia 90mg si Proctoglyvenol unguent pentru o tromboza hemoroidala. Vreunul din aceste medicamente scad efectul contraceptivului Novynette? Medicul chirurg care mi-a si prescris tratamentul mentionat mai sus, m-a asigurat ca nu scade eficienta insa pe prospectul Arcoxia contraceptivele orale sunt mentionate la interactiuni.
Vreau sa renunt la pilule, desi sunt doar la prima luna de administrare, tratamentul contraceptiei orale a fost prescris pentru chisturi ovariene insa am avut foarte multe efecte adverse printre care si tromboza mentionata, le-am luat din a 3-a zi a ciclului si am avut contact sexual neprotejat in a 18-a si a 20-a zi de administrare, timp in care eram sub tratament su Detralex si Arcoxia.Am luat folia pana la ultimul comprimat, 21 in total. Exista vreun risc de sarcina avand in vedere tratamenul concomitent si incetarea administrarii dupa perioada de pauza?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul