Are 34 de ani si sufera de o durere in gat

06-07-2009
adriana_68
Nu este medic/terapeut
adriana_68
Buna ziua..
Are 34 de ani.. si sufera de o durere in gat.. in luna decembrie anul trecut a fost la dr. la o policilnica cu plata de pe cutitul de argint din controlul respectiv dr prin gluma ia spus. ce a facut a bagat cutit in gat sau furculita de are o rana in gat.. i sa dat antibiotic cca 2 sapt. a revenit la control era super de bine nu il mai durea si medicul ia confirmat ca e bine ca a prins pojghita si va fi din ce in ce mai bine, dupa o perioada de 2 luni au revenit durerile dar din ce in ce mai dureroase in acelasi loc, lam intrebat ce simte si mai spus ca simte ca un guguloi care il deranjeaza la inghitit.. vocea de dimineata a inceput sa fie ragusita dar dupa un timp isi revine. si are durerei in tot parcusul zilei.. ce poate sa fie ce ma invatati sa fac unde sa il duc ??????
Multumesc
6 comentarii
0
06-07-2009, ora 11:55
sasi
Nu este medic/terapeut
sasi
draga adriana eu ii recomand sa mearga la un alt medic specialis ORL. intereseaza-te de un medic orl-ist bun din orasul tau si mergeti la el chiar daca este cabinet particular.
multa sanatate
0
06-07-2009, ora 15:07
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
problema poate fi destul de garava.
trebue sa se interneze in clinica ORL. sa faca investigatii locale.. inclusiv si biopsie din acea ulceratie.. cu examen anatomopatologic !
0
07-07-2009, ora 11:16
adriana_68
Nu este medic/terapeut
adriana_68
va multumesc dl dr.Flueraru Valeriu asa am sa fac cu toate ca imi e greu acum de ce.. un coleg de servici cand i sa relatat si lui ce dureri are i sa comunicat ca un unchi de al lui a avut asa ceva (acum e decedat) si avea cancer la gat si sa speriat rau si nu mai vrea la dr.. cum sa procedez ca sa il fac sa ajunga acolo
0
07-07-2009, ora 19:09
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
pai... trebue convins ca tot ce este depistat la timp.. se trateaza.
cu cat mai tarziu.. cu atat mai putine sanse!
0
08-07-2009, ora 08:29
adriana_68
Nu este medic/terapeut
adriana_68
Dl dr Flueraru Valeriu multumesc inca o data pentru raspunsurile prompte care le dati dovada ca sunteti un dr. care va pasa de oameni imi pare rau ca nu sunteti aici in Bucuresti.
Am reusit si saptamana viitoare ma duc la Spit. Coltea am auzit ca acolo clinica ORL e foarte buna si va promit ca am sa va scriu dupa diagnosticul care il va avea nu de alta, teama ca medicul nu imi va spune ce e cu adevarat.nu ca nu ar vrea dar poate ca sa ma proteje de durere sau pe el si prin intermediul dvs. cand voi avea diagnosticul pus de medic sa imi relatati dvs dc sunt probeleme mari sau... si cum sa fac.cum sa procedez cu el. in cazul ca e grav.
Va urez o zi cat se poate de buna si senina
0
22-07-2009, ora 09:13
adriana_68
Nu este medic/terapeut
adriana_68
Dl dr Flueraru Valeriu.. am promis ca voi reveni cu amanunte dupa vizita la medic, imi pare rau ca nu pot scrie diagnosticul deoarece nu am reusit sa il duc la medic nu vrea sub nicio forma sa mearga am tot insistat dar nu vrea spune ca nu il mai doare deloc dar eu observ ca are probleme cand inghite dar nu vrea sa spuna sau chiar nu il mai doare... se poate sa nu il mai doara o perioada de timp si sa reapara durerile.????
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratament și remedii pentru răgușeală
  • Cercetătorii au evaluat eficiența lidocainei pentru durerile cervicale
  •