Are copilul meu amigdalita?

05-12-2006
editpinaru
Nu este medic/terapeut
editpinaru
Copilul meu de trei luni e bolnav.A inceput cu voma brusca si daree.La cateva zile a inceput si febra.A luat Zinat.I-am descoperit si rosu in gat si amigdalele umflate.A aparut tusea cu expectoratii care ne chinuiau in special cand dormea si cand se trezea.Ziua mai putin Chiar si acum mai tuseste dar nu ne mai tine accesul de tuse 30 de min. cum era inainte.La trei saptamani de la inceputul simptomelor voma cu diareea au reinceput.Am luat enterol, debridat, peritol.A urmat un sir de tratament cu Sumetrolim, apoi Cedax.Simptomele de tuse s-au redus si secretiile nazale au incetat.Facusem si un inceput de otita. Amigdalele nu mai sunt atat de inflamate.Tusea, in functie de cat aer lua afara, se atenua sau se agrava.Se calma cu peritol, apoi Iam dat un siropel naturist antitusiv.Nu mai stiu ce sa-i dau.La analiza exudatului faringian a iesit Klebsiela ozenae si Candida.A luat cedax si nu a trecut tusea de tot.Dupa 10 zile de cedax am refacut analiza si a iesit Echerichia coli.De Candida am scapat, cel putin pe moment.Maine merg ptr. prelevarea altui exudat.Nu stiu ca sa mai cred.Are fetita mea amigdalita sau ce ar putea avea.Copilul meu este si purtator de Stafilococ auriu.Raspundeti-mi va rog.Sunt disperata.Multumesc.
4 comentarii
0
19-12-2006, ora 00:00
danafab
Nu este medic/terapeut
danafab
Nu am inteles exact daca in afara de exudatul faringian (repetat) a mai facut si alte investigatii sau nu. Cert e ca nu mi se pare normal ca un copil sa tuseasca de 3 luni si sa fie tratat mai mult sau mai putin empiric. Nu stiu daca i s-a efectuat sau nu o radiografie pulmonara pentru a exclude o pneumonie...caz in care este mult mai eficient tratamentul injectabil.
0
28-12-2006, ora 00:00
da-nu 08
Nu este medic/terapeut
da-nu 08
In primul rand trebuie sa va spun ca eu nu sunt medic dar am avut si eu probleme cu copilul meu care a tusit 4 ani si a facut amigdalita lunar uneori si de doua ori pe luna a luat cred ca toate tratamentele medicamentoase posibile inclusiv singulair si seretaid sirop ketof
si foarte multe antibiotice, eram disperata si am cumparat si un aparat de aerosoli iar el era din ce in ce mai bolnav.Acum 9 luni am fost sfatuita sa incerc produsele de la forever de medicul alergolog.Le-am incercat (deoarece incercasem atatea in van )si le folosesc si in ziua de azi.Copilul meu de 9 luni nu mai tuseste nu a mai facut amigdalita niciodata, a fost o data racit in aceasta perioada si cu ajutorul produselor si-a revenit in 2 zile.Va doresc sa va rezolvati problema si sa fiti un parinte fericit ca mine.MULTA SANATATE.
0
13-01-2007, ora 00:00
editpinaru
Nu este medic/terapeut
editpinaru
Draga da-nu 08
Multumesc de sfaturi.Ma bucur sa vad ca grija mea este impartasita cu cineva si acel cineva incearca sa ma ajute.Daca este posibil ma puteti informa ce produs ati folosit de la forever.Aveam si eu in vedere sa ajung la un alergolog.Am reusit sa fac pana acum niste analize la urina, sange si scaun, dar nu am inca interpretarea medicului.Multumesc lui Dumnezeu ca tusea s-a mai ameliorat in intensitate dupa un tratament intensiv de produse naturiste.Sanatate multa!
0
13-01-2007, ora 00:00
editpinaru
Nu este medic/terapeut
editpinaru
Draga danafab,
daca imi permiti sa ma adresez asa, Multumesc de raspuns. Nu i-am relaizat nici o radiografie pulmonara ptr. ca medicii care au consultat-o au spus ca nu exista nici o problema la plamani (au ascultat-o cu stetoscopul), Nu stiu daca este suficient un astfel de cosult superficial.Am facut niste analize sangvine gen imunograma, hemoleucotrombograma, intoleranta la gluten, examen coproparazitologic, urina insa nu am inca interpretarea medicului.Am apelat la un tratament mai empiric ptr. o perioada ca sa reusim sa facem aceste analize dar si ptr. faptul ca am vazut ca cele trei randuri de antibiotice nu au dat aproape nici un rezultat, si am reusit, crede-ma de o luna jumatate sa stabilizez copilul cu produse naturiste crescandu-i imunitatea.Nu vreau nici sa abuzez de antibiotice care sa-i distruga flora intestinala si sa nu rezolve problema tusei.Am in vedere sa consult un alergolog si daca nu gasim nici asa problema revin la medicul specialist pe aparatul respirator, care probabil o sa hotarasca ca e cazul sa avem si interpretarea unei ecografii pulmonare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: