Are legatura cu herpangina??

04-11-2011
roxxana_cta
Nu este medic/terapeut
roxxana_cta
Buna ziua,
Am un bebe de 9 luni care de cateva zile face 5-6 scaune/zi in loc de 2 de consistenta normala. Acum 4-5 sunt normale, 2 mai zgomotoase, explozive, noaptea doarme nu face nimic.. Acum 4 zile se trezeste cu febra, 38 (dr zice ca 38 nu e febra), alerg la medic pune toate cele enumerate pe inflamarea caninilor dar il consulta si stupoare gatul rosu, plin de pustule. Diagnostic herpangina. Primim tratament cu tantum verde si aciclovir, dar la intrebarea de ce scaunele mai dese si copilul iritat la fundulet mi se spune ca tot de la herpangina.
Acese pustule se sparg si de aia irita mucoasa stomacala. Avem si regim 5 zile pe langa tratament fara lactate (lapte Milumil HN25, fierturi, fara fructe, )Eu am dus si proba ptr coprocultura dar abia peste 4 zile iese..dar sunt deja cu gandul aiurea.are copilul ceva la stomac sau herpangina e 'vinovata'? mentionez ca febra nu s-a repetat, nu a fost mai mare de 38, copilul e vioi, mananca, nu varsa, nu are dureri de burtica.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul