argintare

01-11-2012
liudca_rpc
Nu este medic/terapeut
liudca_rpc
buna seara, daca e posibil sa ascult parereaunui stomatolog. sunt din Republica Moldova. am un baietel de 3 ani si intre dintisorii din fata a aparut o gaurica ffmica cit un ac de culoare cafenie. medicii de aici spun ca nu necesita plombare, ci doar e suficient argintarea dintilor. am citit in diverse surse ca in Europa deja nu se mai foloseste aceasta procedura. ce se face la voi?ce ne recomandati?am citit ca odata aparuta caria ea se va deplasa de la un dinte la altul, ce putem face pentru a o opri?poate ceva de folosit intern, adica pastile sau sirop, vitamine?multumim. o seara buna.
1 comentarii
0
21-11-2012, ora 16:28
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Eu nu am auzit niciodata de argintare. N-am idee la ce se refera.

Ce puteti face? Sa-l spalati pe dintisori sau chiar sa se spele singur (ajutat de dvs) ca deja la virsta asta poate invata periajul dintilor. Este foarte important periajul de seara. Evitati bauturile indulcite si/sau acidulate si dulciurile lipicioase (dropsuri). Pasta de dinti pt copii cu concentratie de fluor potrivita virstei copilului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul