Aritmie Extrasistolica Ventriculara | Forumul Medical ROmedic

Aritmie Extrasistolica Ventriculara

06-09-2012
Bogdanbfc
Nu este medic/terapeut
Bogdanbfc
Buna Ziua!De vreo 2 ani de zile, ma confrunt cu o mare dilema.Am niste tulburari in ritmul inimii, care se caracterizeaza prin niste mici pauze in puls.Am fost la cardiolog si mi s-a spus ca sunt extrasistole si ca sufar de aritmie extrasistolica ventriculara.Am vrut sa dau admitere intr-un domeniu militar si asa am descoperit aceasta problema.Am tot fost pe la diversi doctori din provincie.La unul dintre ei mi-am facut pe langa Electrocardiograma(EKG) si o ecografie la inima.Ecografia la inima a aratat anul trecut ca inima este sanatoasa.Insa totusi nimeni nu imi poate spune cauzele aparitiei acestor extrasistole care uneori apar foarte des, alteori in alte perioade nu apar deloc.Poate sa imi spuna si mie cineva care ar putea fi cauzele aparitiei acestora?poate in felul acesta voi sti unde anume sa ma duc si ce analize trebuiesc facute, si deasemenea sa stiu cum ma voi adresa medicilor cardiologi la care voi apela.Multumesc anticipat!
Deasemenea adaug faptul ca medicul de la Resurse Umane din cadrul unitatii militare respective, mi-a spus faptul ca aceste extrasistole nu prezinta un pericol daca am inima sanatoasa.Astept o parere si din partea doumneavoastra.O zi buna!
2 comentarii
0
24-09-2012, ora 02:01
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Buna ziua.
Extrasistolele ventriculare se intalnesc foarte frecvent, si sunt aproape o varianta a normalului. Problema cu ele este daca apar in serie, si atunci inima bate repede pentru o perioada (tahicardie ventriculara). Nu cred ca sunt o problema, decat poate pentru aviatie. Cateodata se amelioreaza dupa suplimente de magneziu (Magnerot), potasiu si calciu. Evitati excitantele (cafea, tutun). Exista medicamente care controleaza eficient extrasistolele ventriculare (Metoprolol, Bisoprolol etc.), dar nu stiu daca merita sa luati. Parerea cardiologului conteaza. Numai bine!
0
06-03-2019, ora 16:33
YoyoYoyoy
Nu este medic/terapeut
YoyoYoyoy
Salut Bogdan cum te mai simți și eu am aceeași problema
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: