artera temporala vizibila exagerat in anumite momente ale zilei

16-02-2014
utilizatorcr
Nu este medic/terapeut
utilizatorcr
Buna ziua, am o problema de aproximativ un an si ceva artera temporala mi se exteriorizeaza excesiv, si am urechile infudate mai tot timpul (exact senzatia de urechi infundate la altitudine...) mai tot timpul fac manevra valsava pentru a desfunda urechile...in momentul cand mi se umfla arterele am momente cand ma trec niste senzatii de caldura, transpir si mici furnicaturi ale membrelor...tensiunea 12 cu 7, 13 cu 8 desi in trecut am avut niste pusee de tensiune, EKG normal, hemoleucograma normal, complement C3c normal, factor reumatoid normal, proteina creactiva normal, fibirnogen normal, VSH normal, audiograma normala, complex de imunocirculante normal, GOT GPTnormal, ECO cord normal, ECO doppler pe artera carotida normal...absolut toate analizele normale!!! Senzatia de urechi infundate si exteriorizrea arterei pur simplu ma obosesc psihic, am ajuns o persoana anxioasa... care ar putea fi problema ceanalize as mai putea face...sa fie oare totul psihogen.? Sau trebuie sa existe o cauza medicala!!! Va rog sa imi raspundeti!!!
3 comentarii
0
17-02-2014, ora 03:10
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Ar putea fi o cauza organica. In acest caz eu as recomanda si un Angio CT carotide plus craniu care poate aduce informatii foarte valoroase pentru elucidarea problemei. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
0
17-02-2014, ora 03:16
utilizatorcr
Nu este medic/terapeut
utilizatorcr
Precizez ca am facut eco doppler pe carotida unde a iesit normal. mai am inca o intrebare angiografia se face numai in ambulatoriu sa sunt si clinici private (craiova) ??
0
17-02-2014, ora 03:41
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Am inteles ca ati facut doppler de carotide. Ce v-am recomandat eu este Angio CT de carotide si craniu. Acesta aduce informatii mult mai bune si mai complete. Se face si in sistem ambulator in centre de imagistica private.Astept sa-mi comunicati rezultatul acestei investigatii. Cu stima:
dr Petre Muresan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Arterita - explicații, tipuri de arterite și caracteristici
  •