As dori sa schimb karissa cu yasmin.Pot sa incep sa iau yasmin din a 8-a zi?

21-12-2010
AnaDDD
Nu este medic/terapeut
AnaDDD
Am si eu o problema: am fost la medicul ginecolog deoarece aveam niste secretii urat mirositoare, mi-a prescris tratament pentru asta si anticonceptionalele karissa pentru chisturi la ovare. Am urmat tratamnetul pentru secretii si m-am vindecat si am luat si karissa din prima zi de menstruatie o luna, iar toata luna, cat timp am luat AC, am avut sangerari in cantitate mica, uneori maronii. As dori sa schimb karissa cu yasmin.Pot sa incep sa iau yasmin din a 8-a zi?
4 comentarii
0
22-12-2010, ora 07:52
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
In scop contraceptiv, puteti si sunt la fel de eficiente. Pentru tratamentul chisturilor ovariene este de preferat tratamentul homeopatic sau prin acupunctura, care nu are reactiile adverse atat de mari ca ale anticonceptionalelor, dintre care una deja ati constatat-o.
0
19-01-2011, ora 03:11
Susana1990
Nu este medic/terapeut
Susana1990
Am si eu o problema. Iau Karissa de 6 luni. Am facut o luna pauza, acuma stiu ca nu era nevoie. Ciclu a venit cam punctuos, si am inceput sa ierau pastilele. Am luat prima pastila in a cincea zi fiindca am fost in strainatate, si nu am putut sa cumpar acolo din prima zi a ciclului. Patstilele am luat in fiecare zi cam punctuos.Problema e ca acuma nu vrea sa vina ciclul. Am facut cantact sexual dupa doua saptamani dupa ce am luat prima pastila. Am facut si test de sarcina, e negativ. Oare ce problema am? Saptamana viitoare merg la doctor, se mai intampla asta din cauza oprirea si inceperea pastilelor? Pot sa fiu insarcinata, chiar daca testul da negativ? Testul am facut dimineata, asa am citit ca e mai punctuos rezultatul.

Susana
0
28-01-2012, ora 16:29
anutzaa
Nu este medic/terapeut
anutzaa
buna ziua..am si eu niste nelamuriri intrebari...am ineput sa folosesc anticonceptionalele karissa de luna aceasta din prima zi de menstruatie insa sunt la a 11-a pastila si inca mai am sangerari..este normal?inainte sa folosesc aceste anticonceptionale mi-a intarziat mentruatia vreo 2 luni...am facut teste dar au iesit negative...dupa care mi-a venit menstruatia si am inceput karissa..imi puteti da va rog un sfat cat mai repede...va rog
0
16-04-2013, ora 14:28
geoo.geo
Nu este medic/terapeut
geoo.geo
buna ziua.am folosit anticonceptionale karissa in urma cu 2 ani cam 3 luni fara recomandare de la medik si a fost ok apoi leam intrerupt si am ramas insarcinata akum am un baiat de un an si opt luni iar pe perioada alaptatului am folosi cerazette...problema e ca akum o luna am terminat cu alaptatul si am inteles ca trebuie sa schimb si antikonceptionalele... si nu stiu daca sa iau din nou karissa sau sa merg la un kontrol sami prescrie dr ceva.un sfat va rog...multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Chist ovarian depistat întâmplător - ignorare, monitorizare sau tratament?
  • Scurgere vaginală - ce e normal și ce nu
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Chisturile ovariene - important de știut
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •