dupa administrarea pilulei de a 2 zi se mai poate vorbi de o sarcina in care ciclul este inca prezen

02-09-2013
rizbytzu
Nu este medic/terapeut
rizbytzu
Vreau sa aflu daca dupa administrarea pilulei de a 2 zi se mai poate vorbi de o sarcina in care ciclul este inca prezent ? Prietena mea (virgina ) a administrat aceasta pastila in urma unui joc in care penisul meu a atins zona exterioara a organului ei reproducator. Pana acum i-a venit ciclul de doua ori dar acum intarzie sa o faca si suntem cam speriati. Este insarcinata ? Este ceva normal la Postinor ?
P.S. : pastila a luat-o dupa 10 ore de la incident.
2 comentarii
0
02-09-2013, ora 18:49
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
confundati pastilele de a 2 a zi cu bomboane.cat despre educatia sexuala care ar trebuii sa se faca in scoli, in familie sau autoeducatie--mai ales ca sunt atatea articole pe internet-- vad ca din pacatenu exista!

p.s. NU este insarcinata...cititi despre efectele postinorului, despre relatii sexuale, contraceptie, aparatie unei sarcina, BTS etc.intai informati-va si pe urma puteti incepe viata sexuala cu toate riscurile si responsabilitatile ce le implica..
0
03-09-2013, ora 10:34
Andra Constantin
Nu este medic/terapeut
Andra Constantin
pilula de a doua zi nu se ia asa cand vrei. se ia in momentul in care a avut loc ejaculare in interiorul vaginului. doar fiindca penisul tau a atins vulva la exterior nu se ia asemenea pastile. sunt foarte puternice, contin cantitati mari de hormoni care pot provoca dezechilibre hormonale si pot da organismul peste cap. asta a fost o prostie dar a fost facuta. data viitoare sa stiti. baniesc ca e micuta ca varsta daca nu stie lucrurile astea elementare. insarcinata poate ramane numai in momentul in care exista penetrare. dar la exterior cum s-a intamplat la voi, e imposibil sa se intample asa ceva. nu va mai ganditi la sarcina fiindca e "out" din discutie, dar toate dereglarile astea vin din cauza pilulei pe care a luat-o din nestiinta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul