As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani

20-07-2012
amalia19
Nu este medic/terapeut
amalia19
Este posibil sa fiu insarcinata? daca initial menstruatia a intarziat 3 saptamani, acum insa a venit de 2 zile.Mentionez ca ciclul menstrual este neregulat, nu e prima data cand am o astfel de intarziere...Am facut si un test de sarcina dar rezultatul a fost negativ...
5 comentarii
0
20-07-2012, ora 11:41
raluca88
Nu este medic/terapeut
raluca88
pai daca a venit si testul a iesit negativ si nu ai facut sex neprotejat inseamna ca nu esti!
0
21-07-2012, ora 13:05
lavinia l
Nu este medic/terapeut
lavinia l
este posibil sa fiu insarcinata?pe 1 mai am avut un contact sexual neprotejat, a doua zi-cam la 13-14 ore dupa am luat postinor(a doua pastila am luat-o la fix 12 ore dupa prima), tocmai se terminase menstruatia(26-30 mai).pe 21.05.a venit.a tinut 3 zile, nu a fost la fel de abundenta si au fost si niste pete maronii-dupa ce am luat pastila au aparut si efectele acestia--sanii mariti si durerosi-si tensiune la nivelul lor, oboseala, somnolenta.de obicei menstruaia dura 5-6 zile(cand eram mai streasata-4 zile).pe 20.06...din nou.3 zile si la fel..nu foarte abundent, cu intreruperi, cu f putine pete maronii..intre timp ma mai durea in partea stanga sau dreapta.sanii nu m-au mai durut(era simptomul care anunta de obicei).acum pe 19 a venit foarte abundent, ieri s-a oprit si azi sunt scurgeri maronii, iar dimineata m-a durut burta.
exista sanse foarte mari sa fiu insarcinata sau sa fie inca efectele postinorului?abia saptamana viitoare as putea sa ma duc la o control amanuntit...eventual ecografie sa vad daca este sarcina..am facut 2 teste de sarcina intre timp-pe 14 si pe 16 luna asta-amandoua negative..multumesc
0
21-07-2012, ora 21:15
raluca88
Nu este medic/terapeut
raluca88
nu e sarcina cu siguranta! sunt efectele de la potinor, si eu am patit la fel! aceasta pastiluta nu este atat de buna ins ensul ca te protejeaza de o sarcina insa deregleaza foarte tare organismul.
0
22-07-2012, ora 14:07
lavinia l
Nu este medic/terapeut
lavinia l
daca am calculat bine, ar fi trebuit sa fiu in peioada nefertila atunci;e adevarat ca postinorul l-am luat cam tarziu...13-14 ore..(prima pastila).dar 'minuni'se pot intampla si in aceste conditii.de aseara simt un fel de caldura in burta si intepaturi cand in partea stanga, cand in dreapta si sunt balonata.
si menstruatia cand se opreste, cand sunt pete maronii, cand e rosu...in mai si iunie dupa eveniment nu a fost asa.prima data dupa a venit cu 3 zile mai devreme iar in iunie a fos la 30 zile..nu a fost nimic suspect..doar cateva pete maronii, dupa cum ziceam.acum e dubios deja..daca era o sarcina, era posibil sa fie probleme acum, sa fie ultima menstruatie...sau...offf.o sa ma duc saptamana viitoare la o ecografie..ca daca ar fi sarcina, as fi pe ultima suta de metri.ma mai supara si tiroida pe mine..poate comploteaza cu postinorul sa ma dea peste cap.
0
22-07-2012, ora 15:54
raluca88
Nu este medic/terapeut
raluca88
fetita postonr poti lua oricand in primele 72 de ore d ela contactul sexual, a doua pastiluta trebuie luat la exat 12 ore d ecand ai luat prima, eu zic ca nu ai sarcina esti dereglata hormonal din cauza postinor. nu ti fa pb:*
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •