As putea fi insarcinata?

16-09-2010
miky_love
Nu este medic/terapeut
miky_love
Buna ziua! De 2 luni mi-am inceput viata sexuala, am facut sex neprotejat din pacate insa am luat dupa aceea anticonceptionale.Sex neprotejat am facut ultima data acum 3 saptamani.Menstruatia nu mi-a intarziat si a avut acelasi flux neregulat ca intotdeauna.Prietenul meu a zis ca nu a ejaculat in vagin, dar nu prea cred ca tocmai in acel moment ar fi putut sa se controleze.Acum 4 zile am facut un test de sarcina si a iesit negativ.Simptome nu am avut pana acum de nici un fel, pofticioasa sunt de cand ma stiu.Acum as vrea sa stiu: exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata totusi? mi-e foarte frica de o sarcina si de aceea nici nu am mai vrut sa fac sex si nici n-o sa mai vreau chiar daca o sa ma despart de prietenul meu. MULTUMESC FRUMOS SI ASTEPT RASPUNS
2 comentarii
0
16-09-2010, ora 21:23
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Din moment ce testul a ieşit negativ şi nu aveţi nici un simptom de sarcină, nu aveţi de ce să credeţi că sunteţi însărcinată. Ca să vă scoateţi definitiv cuiul din cap, repetaţi testul de sarcină folosind prima urină de dimineaţă.
0
01-10-2010, ora 15:44
mi 6
Nu este medic/terapeut
mi 6
buna ziua.am si eu o intrebare...o mica "dilema".
mia venit pe 26iulie(a fost normal).am avut contact sexual neprotejat pe 2august...pe 13august mi-a venit din nou(intr-o cantitate mai mica)...pe7septembrie(a fost normal, dar am avut dureri abdominale), iar acum pe 27septembrie mi-a venit, dar intr-o cantitate foarte mica.(in ziua aceasta am avut contact sexual).
pe 4sau 5septembrie, numai stiu exact, am facut un test care a iesit negativ.
mentionez ca luna aceasta pe 15 mi-am facut analizele...
credeti ca pot fi insarcinata?sau care ar fi probelema?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •