as vrea sa imi raspundeti, va rog foarte mult

25-03-2008
suzana caruntu
Nu este medic/terapeut
suzana caruntu
Am o nelamurire. Pur si simplu totul e bine si se poate vorbi de o nastere naturala, dar eu nu vreau si gata ca imi e frica. Nu se poate sa imi faca cezariana? Pt ca nu vreau sa nasc.
Va multumesc foarte mult.
6 comentarii
0
25-03-2008, ora 00:00
pirina
Nu este medic/terapeut
pirina
Nu stiu de ce doriti atit de mult sa nasteti prin cezariana, v-ati informat bine, stiti care sunt riscurile? Daca sunteti asa speriata de durerile nasterii nu inseamna ca trebuie neaparat cezariana. Cezariana tinde sa devina o moda insa riscurile la care sunteti supusa sunt foarte mari in comparatie cu o nastere normala. Eventual, daca nu vreti sa nasteti cu dureri faceti o epidurala si nasteti normal insa fara dureri, in nici un caz cezariana. Va doresc sanatate! am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare si informindu-ma mai bine am luat hotarirea sa nasc normal fara nici un fel de anestezie, e mai greu pentru moment dar trece repede, in citeva zile esti refacuta complet pe cind la cezariana urmarile sunt toata viata. Cunosc multe persoane care au nascut prin cezariana-nu ca ar fi dorit ci pentru ca a fost necesar si tot timpul se pling de dureri in zona operata la frig, la schimbarea temperaturii, la efort! In primul rind nu stiu ce medic va recomanda cezariana doar ca asa se doreste!
0
25-03-2008, ora 00:00
suzana caruntu
Nu este medic/terapeut
suzana caruntu
Va multumesc mult de tot dar eu tot nu voi renunta mai ales ca medicii sunt avizi dupa bani.Oricum va multumesc di suflet pt sfaturi.
0
25-03-2008, ora 00:00
pirina
Nu este medic/terapeut
pirina
e clar ca trebuie sa mergeti cu o "atentie" indiferent de felul in care veti naste, insa nu vad legatura...
0
25-03-2008, ora 00:00
t.i.
Nu este medic/terapeut
t.i.
de ce sa nu vreti sa nasteti, hai parca ati dat in copilarie! daca tot va doriti un copil atunci cum spuneti ca nu vreti sa nasteti caci nu va sta in burtica la nesfirsit! din mesajele anterioare mi-am dat seama ca de fapt nici nu sunteti insarcinata, poate vreti doar opinii, asteptati totusi sa apara si bebe si pe urma mai vorbim! Lasati copilariile si ginditi-va ca e un lucru de care trebuie sa fiti responsabila in totalitate!
0
26-03-2008, ora 00:00
suzana caruntu
Nu este medic/terapeut
suzana caruntu
pai tocmai de aia am zis, pt ca trebuie sa fii raspunzatoare in totalitate.Si plus de asta trebuie sa te gandesti ca vrei sa traiesti sa iti cresti copilul.Putina lume poate intelege.
0
27-06-2008, ora 00:00
user59584
Nu este medic/terapeut
user59584
suzana..eu am un copilas...si eram la fel ca tine..inainte sa nasc..ma tot gandeam sa fac cezariana pt ca mi-era frica de dureri, dar mi-am dat seama cu timpu..dupa ce m-am informat din mai multe parti..ca e mai bine atat pt mama cat si pt copil o nastere pe cale naturala...si asa am si nascut..fara nici un fel de medicamente sau injectii..am avut dureri 3 ore..si intr-o ora am nascut..dar crede-ma ca nu au fost insuportabile acele dureri..daca eu care sunt atat de sensibila am suportat..si plus deasta sunt si micuta..1, 50..si am nascut un copil de 3, 300 kg..asa ca iti inchipui..eu cred ca depinde si de organismul femeii..nu m-am gandit niciodata ca va fi atat de frumos..sa-l nasc pe micutul meu asa...curaj si multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nasterea postmatura
  • Nasterea vaginala dupa cezariana
  • Mecanismul de nastere in prezentatia craniana
  • Nasterea prin cezariana versus nasterea naturala
  • Epiziotomia
  • Amintirile despre durerile nașterii sunt influențate de intensitatea lor (nu de durata) și de epidurală
  • Cum influențează riscul de obezitate tipul nașterii – vaginală sau prin cezariană
  • Nașterea naturală în prezent - tot lungă și dureroasă?
  • Recuperarea după nașterea naturală - ce ar trebui să știm
  •