asa am reusit sa ma ingras eu!

08-12-2013
Angyyy.d
Nu este medic/terapeut
Angyyy.d
buna fetelor! scriu aici pentru fetele care vor sa se ingrase. eu aveam 18 ani si 48 kg...(as vrea sa mai am atatea kg) si mi se parea ca sunt slaba si ca rade lumea de mine. o doamna doctor mi a prescris niste fiole ROYAL JELLY si inca niste pastile care nu mai stiu cum se numesc dar erau pentru un somn mai linistit si eu chiar m am ingrasat de la fiolelele acelea. dau pofta de mancare si chiar mananci... eu acum am in jur de 60 kg si 23 ani, si nu imi place deloc cum arat pt ca sunt scunda...deci...luati aceste fiole daca vreti sa va ingrasati. le gasiti la farmacie si acum cativa ani cand le luam eu eram vreo 20 lei maxim. eu le am luat chiar de 2 ori si de fiecare data au dat rezultate...desi sfatul meu ar fi...mai bine stati slabe si aveti timp sa va ingrasati, decat sa va ingrasati si apoi sa nu mai puteti da jos, ca e foarte greu. eu credeam ca pot sa slabesc cand vreau eu...nu e asa deloc...ma chinuiesc de ceva timp sa slabesc dar nu sunt nici foarte ambitioasa si mananc numai prostii. baftaaa!!!
4 comentarii
0
08-12-2013, ora 00:57
Terapeut Domitian Ioan Pasca
Terapeut Domitian Ioan Pasca
Este adevarat faptul ca laptisorul de matca poate accentua pofta de mancare si cresterea in greutate. Exista Royal Jelly produs romanesc sub denumirea de Laptisor de matca cu mult mai eficient.
0
06-05-2019, ora 13:39
ELENNY
Nu este medic/terapeut
ELENNY
Buna fetelor.si eu am suferit si inca sufar k nu ma pot ingrasa.Am luat intr.un timp PERITOL si am pus vreo 5 kg pe mn.dar acum nu.l mai gasesc in farmaciile din orasul meu.Sunt convinsa ca este de mare ajutor daca la voi se mai gaseste eu zic sa.l incercati iar daca la voi se gaseste si ma puteti ajuta sa.l am si eu va rog anuntati.ma
0
09-07-2019, ora 21:33
360
Nu este medic/terapeut
360
pt ce sa va ingrasati, sunteti subnutrita ? daca da, crestei consumul de calorii cu 500 in fiecare luna, pana obtineti rezultatul dorit.
pt calcul calorii, incercati myfitnesspal
succes
0
01-10-2020, ora 15:42
thedream
Nu este medic/terapeut
thedream
Elenny, Peritol se gaseste in Italia sub denumirea de Periactin. Cati ani ai si cate kg ai.acum??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: