Ascarizi, limbrici ?

20-10-2013
CristianCristian12
Nu este medic/terapeut
CristianCristian12
Salut acum 4 luni mi-a venit sa vomit la coltul blocului, a 2-a zi toata ziua am vomitat inclusiv a 3-a zi cand am chemat salvarea, Acolo cica 'gastrita hiperacida' am luat tratament 1 saptamana, am inceput sa vomit iara, fac 4 ture de analize de sange, aflu ca am ' slab pozitiv helicobacter si TGO marit' si lamblii la fiere, iau tratament pt helicobacter o combinatie de antibiotice insuportabile, dupa tratament 1 luna tot rau mi-a fost cu greata si etc, ajung si fac Gastroscopie *totul normal*, Mai beau 1 luna de controloc, dimineata ma trezeam tot ametit cu stari de amorteala SN stricat ajung la neurolog primesc stresclin si neurovitamine si mai o chestie pt ameteli.., pana joi 17 oct. cand merg si fac examen de scaun, si aflu ca sunt prezente oua de ascarizi in scaun, .

Deci din iunie pana acum probabil horcaie limbriciii in mine, as vrea un tratament eficient si rapid deoarece nu mai stiu ce sa fac, maine merg la doc de familie dar as vrea sa aflu si alte chestii,

PS de sambata mananc usturoi cam 4 catei / masa si beau un ulei antiparazitar de tip ADEN (nu stiu ce inseamna). Maine e si farmacia deschisa, Rog pe cineva doctor sau cineva sa imi spuna un medicament eficient ( sau iau dinalea de animale ). Nu ma intereseaza ca imi stric ficatu (se reface in 6 ani) spuneti-mi ceva va rog ca nu mai pot.
3 comentarii
0
20-10-2013, ora 22:07
Dr. Macovei Catrinel
Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Bucuresti
Dr. Macovei Catrinel
Albendazol 400mg o singura doza, repetata la 3 zile, sau levamisol 150mg doza unica; adjuvant naturist Helmiflores. Inainte de a lua orice tratament, mergeti cu toate analizele la medicul de familie.
0
23-10-2013, ora 16:42
clepsidra2
Nu este medic/terapeut
clepsidra2
usturoiul este recomandat, si semintele de dovleac.
0
14-04-2016, ora 12:04
valicr
Nu este medic/terapeut
valicr
Buna ziua.Mi au ieșit la analizele limbrici. Am o durere in partea stângă sub coaste și ies foarte des cu scaunul. Urmez un tratament cu Eskazole. Este normal sa te doara in stânga?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Aspartataminotransferaza (TGO / GOT / ASAT / AST) crescută - cauze
  • TGP şi TGO mărite - cauze posibile şi explicaţii (transaminazele)
  •