Asistent medical Infirmier Anglia

11-09-2014
nursingmp
Nu este medic/terapeut
nursingmp
Agentia de recrutare Nursing MP Recruitment prin filiala sa din Romania, cauta asistenti/asistente medicali(e) si infirmieri pentru a profesa in sistemul de sanatate din Anglia. Nursing MP Recrutiment se afla in parteneriat cu angajatori importanti din Anglia, trusturi NHS, si client privati care ofera nu doar un pachet salarial competitiv ( incepand cu 27000£ salariu anual in functie de experienta si competenta ) la nivel european, ci si un mediu de lucru professional, placut si dinamic. Posturile pentu care recrutam se afla in institutii medicale de tipul Nursing Homes/Residential Care Homes, spitale din cadrul NHS, clinici private.
Cerinte:

- Spirit de echipa, rapiditate in respectarea sarcinilor, competente de comunicare
- minim 6 luni experienta. Oferta salariala creste in fuctie de experienta.

- Diploma de asistent medical generalist (pentru infirmieri, orice acte ce pot dovedi experienta intr un mediu sanitar)

- Nivel competent de limba engleza (Fara aceste cerinte indeplinite nu putem incepe recrutarea!!!)

- Fara cazier judiciar

"¢ NOTA: In timpul procesului de recrutare vor fi furnizate in detaliu cerintele de profesie cerute de angajatorii britanici.
* Pentru asistenti, reprezinta un atu detinerea numarului PIN sau faptul ca ati depus deja actele pentru obtinerea lui (pentru desfasurarea cat mai rapida a procedurilor de recrutare si angajare)
Pentru absolventii de scoala sanitara postliceala fara experienta avem locuri de infirmier. Dupa obtinerea experientei necesare si a pinului le oferim posturi de asistent medical.

Descriere angajator:

Nursing MP Recruitment se angajeaza sa:
- va consilieze cu privire la obtinerea PIN-ului, eliberat de Nursing and Midwifery Council si care este obligatoriu pentru exercitarea profesiei de asistent medical in UK;
- va puna in valoare competentele, pentru o reusita sigura la interviul de angajare;
- sa organizeze interviul de angajare in conditii care sa va permita sa puneti accentul pe experienta si competentele dobândite;
- va sprijine in ceea ce priveste formalitatile care preceda plecarea.
- va ofere transport si assist in obtinerea unuei cazari odata ajunsi pe teritoriul Angliei
- va ofere sprijin atat in obitinerea National Insurance Number cat si in deschiderea uni cont bancar.
- va ofere consiliere sociala si de adapare stilului de viata britanic.

NOTA*** Agentia investeste timp si bani in a va recruta. Nu percem nici o taxa pentru locul de munca, insa percem 70 de lire returnabili in momentul angajarii pentru serviciile mentionate mai sus si pentru garantia ca veti continua sa colaborati cu noi pana in momentul angajarii.
Unii anagajatorii ofera transport altii nu. Aceasta si alte cerinte le puteti negocia cu angajatorul in momentul interviului.
Asadar, daca sunteti in cautarea unui loc de munca sigur, a unui salariu mai mare si a unor conditii de lucru ce va pot ajuta sa va dezvoltati profesional, trimiteti-ne CV-ul dumneavoastra aplicand chiar de aici sau la adresa de email: nursing-mp@outlook.com sau numarul de telefon:0040745425192.
Dumnevoastra sunteti temelia afacerii noastre. Va oferim tot sprijinul pentru a reusi in obtinerea unui loc de munca civilizat si competitive care sa va asigure un trai de viata decent.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.