Astenie de primavara?

07-03-2009
dreamer
Nu este medic/terapeut
dreamer
Buna ziua. Am 22 ani. De o saptamana am ameteli foarte mari desi nu ma doare capul sau altceva, pur si simplu sunt tot timpul foarte ametit si imi simt capul foarte greu. Am probleme si cu somnul noaptea. Din cate am citit pe internet simptomele mele se potrivesc foarte bine cu cele ale asteniei de primavara. Am fost la farmacie si mi au dat vitamine si multi minerale Ozone, vitamina C ozone, Ibalgin (2-3) pastile pe zi, si in primele 3 zile am luat pliculete de calciu si magneziu. Toate aceste medicamente le iau de vreo 5 zile dar ameteli am in continuare. Am mancat in aceste 5 zile si foarte multe fructe si legume (portocale, grapefruit, kiwi, banane etc.) Ce ar trebui sa iau altceva sau. un sfat???
5 comentarii
0
07-03-2009, ora 13:10
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
Fa-ti si sideremia. mai stii ?...poate ai o carenta de fier (anemie feripriva)
0
07-03-2009, ora 13:13
dreamer
Nu este medic/terapeut
dreamer
In ce consta ??
0
07-03-2009, ora 15:13
dreamer
Nu este medic/terapeut
dreamer
am fost acum la farmacie si am zis ca am ameteli foarte mari continui si nu a putut sa mi dea nimic. mi a spus sa ma adresez la doctor. la ce doctor ar trebui sa ma adresez?
0
08-03-2009, ora 08:00
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
Du-te intai la medicul de familie, el poate sa-ti recomande niste analize sumare de sange si urina ( cere-i sa includa sideremia la analizele de sange, ). tu oricum descrie-i simptomele ca de stiut stie medicul incotro sa te ghideze si acum si pe mai departe daca este cazul. Cand ai probleme se sanatate mai serioase decat niste usoare indispozitii, NU te adresezi unui farmacist ci unui medic ! Daca esti asigurat, traseul medical incepe cu medicul de familie si continua, in baza unui bilet de trimitere, cu medicii specialisti(internist, ORL-ist, cardiolog, neurolog etc.) care medici, pot dispune asupra unor altor tipuri de investigare a afectiunii bolnavului.Daca nu esti asigurat, ai optiunea, de a te adresa, contra cost, direct unui medic specialist ( in cazul tau, unui internist ) dintr-o clinica particulara sau cabinet particular.

Fara a avea intentia sa te sperii, te sfatuiesc sa acorzi atentie rezolvarii acestor tulburari( prosibil de natura carentiala) acum cand organismul tau este tanar !
Numai bine !!!!
0
08-03-2009, ora 09:44
dreamer
Nu este medic/terapeut
dreamer
Am fost ieri la medic la spitalul municipal si mi au facut o injectie si mi au prescris o reteta. Multumesc din suflet pentru interesul acordat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.