Asteptam de la medici sa intrebe-cerceteze si cauza

15-02-2010
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
Asteptam de la medici sa intrebe-cercetede, cauza, pentru a o identifica si evita in viitor. Nu retete vrem neexplicate-nejustificate ci explicatii( a cauzei ce trebuie evitata pe viitor).Ce urmaresc ei ?!-sa mentinem cauza pentru a ramanea dependenti continuu de medicamente(de ei si de reteta)?!Cum pot spune ei ca fac anamneza daca nu asculta ce insisti sa le spui(ce ai gresit in trecut cu alimentatie, etc), si cum sa poata descoperi diagnosticul daca refuza sa asculte macar30%anamneza.?Judecata lor nu poate patrunde nici cat sa realizeze ca daca nu se descopera si sisteaza cauza, zadarnic cheltiuie pacientul-dar ei ce urmaresc?!-doar vanzare si intoxicarea pacientuluicu aceste chimicale, fara a-i recomanda si protectie a efectelor secundare, naturiste.Ori sunt complet fara gandire, ori e gandire criminala.Nu explica nimic pacientului, nici variante, cauza, riscurile.Ii arunca reteta in dispret ca la caine si indraznesc sa si il agreseze verbal (ton, altitudine, atitudine, prostit in fata), mai ales daca indraznesti sa mai spui ceva tipand, amenintand-si cam au indrazneala orice, ca si cum am fi fara aparare, la discretialor.Eu ii responsabilizez pentru afectarea psiho-fizica a noastra prin aceasta atitudine, mai ales cumulata cu a altora ca ei(functionari,...), care chiar au inceput sa creada ca au drept asupra noastra.cum s-a ajuns aici?Sociologii, psih ar trbui sa investigheze fenomenul incredibil degenerat in abuz prejudiciant al sanatatii mentale a pacientului, alaturi de alte abuzuri(justitie, politie, functionari..)Iata ce este stringent si de atata timp trenant.
23 comentarii
0
16-02-2010, ora 18:17
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
buna ziua, am vazut ca descrieti aici o afectiune grava si despre care asteptati raspuns si tratament, aveti va rog sa trimiteti poze- cu zone afectate- muschi etc? si o lista cu ceva analize facute? radiografii?
0
16-02-2010, ora 19:21
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
Totul e afectat dar nu se vede din afara.Muschii cum sa se vada?Medicii uu spus ca toate -s buneNu am Scaner.Daca sunt bune, ce ati mai putea vedea?!Nu am scaner
0
16-02-2010, ora 19:25
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
Puteti intra la Leustean sa vedeti ca nu i-a ajutat cu nimic sa vada evidenteledistructieifizice.
0
16-02-2010, ora 19:27
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
Nu mi-au facut radiografii, si mai ales, nu ti le dau tie sa le vezi, nici nu am auzit de asa ceva
0
16-02-2010, ora 19:30
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
Totim-au contrazis ca m-ar durea, ca ar fi depreciat ceva(mai ales ca nu stiau de la ce stare a pornit(fara rival de prospetime, stralucire, fermitate, culoare, structura)
0
16-02-2010, ora 19:45
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
Asteapta intai sa ajunga chiar sa fie socant, si apoi sa se gandeasca ei ce ar putea fi.Conteaza ecartul distructiei cu durere si in timp f scurt, si programat, si distructie exact cand a jungea durerea-boala acolo.Daca de la 10+ a ajuns la 3 in 6 luni, ce mai conteaza altceva?! Nu gasesc exemplu de persoana cunoscuta, la nici o varsta, sa pot spune ca ma egala, si daca as fi ajuns sa nu arat rau pentru 40-50 de ani(doar ca impresie din afara), si tot ar fi grav in 6 luni, 30 de ani sarit cu durere.Si continua.Ca de 13-17 ani aratam, dar cea mai impresionanta figura vazuta(nu prea am vazut la nici o varsta atat de impresionant-copii de 2 ani se jucau ei cu mine de parca as fi parut mai mica decat ei.).Umerii, parca imi erau aripi, iar acum nu mai exista deloc, decat oase, in cond in care grasimea apare, abdominal, mai ales.
0
16-02-2010, ora 20:06
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
voiam sa vad starea articulatiilor pentru ca spuseseti ca "sapa concavitati in articulatii"- si de aceea ma intrebam daca ati avut radiografii facute- pentru a se vedea si starea oaselor- de obicei bolile autoimune ajung sa afecteze si os si tot, ati spus ceva de aspectul albului ochiului care s-a inchis- ce culoare exact s-a facut- asta era de vazut, osul iliac corodat- cat de? puteti merge normal- urcat scari, mers cat pe jos? cat de repede? sa stati pe scaun, in pat, in ce pozitie dormiti?
ce diametru aveti la talie? ce mancati acum?
va ustura ochii- nu doar ficatul e cauza, pot fi multe- chiar televizor, calculator, citit- cat stati la calculator?

imi cer scuze ca va intreb atatea, dar cu cat adun mai multe, cu atat as putea sa incerc sa gasesc o cauza

si inca ceva, exact exact- ce varsta aveti si cat va dati dvs uitandu-ma in oglinda

si in ce fel de mediu ati lucrat/lucrati?

in ce oras locuiti? si aproximativ cat de poluata e zona?

ceva boli in familie? parintii, fratii, copiii?
0
16-02-2010, ora 20:14
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
Exista persoane ce sunt cu 20 de ani mai in urma varstei lor pana la persoane ce sunt cu 20 ani peste varsta lor.Eu eram cu 25-30 sub varsta(nu puteai gasi atata plin, fermitate, sralucire, alb nici la cea mai mica varsta).Si daca as fi trecut din prima extrema in cealalta, nu s-ar observa pentru unul ce nu ma cunostea, asta neinsemnand ca puteti voi spune ceva dupa poze daca nu stiti de unde s-a pornit distructia.dar sunt edificatoare si pozele, dar nu reusesc sa le postez.Doar eu pot spune ecartul distructiei-40 ani in 6 luni-1 an., in dependenta de cat a lucrat la fiecare sectiune(fata, gat, trunchi, membre, pe rand)(cate 6-9 luni la fiecare sectiune.Ati vazut vreodata o persoana 9la orice varsta, cea mai mica)ce v-a impresionat foarte.ei bine, ar fi parut batrancioasa pe langa cum aratam inainte de afect(la 38 de ani).Si eram f bine, ,...si deodata...
0
16-02-2010, ora 20:31
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
Nici un factor de risc din cele enumerate de dv.Doar de dulciuri abuzat inainte de afectiune.Nimic altceva de nici o natura, nici un motiv.si nu articulatiile ma dor(sunt singurele ce nu ma dor0, pe langa ele.Dar urmeaza, au inceput doar de zilele trecute, si osul tibia(din fata)doar m-a durut.Inca nu a ajuns la os..Toate ctr la ochi facute de la inceput, totul.Nimic nu motiveaza.Ar trebui sa ma fi insanatosit sa zbor dupa cat de toate am asigurat, mai ales de la primul semn al bolii.inainte de afect, am avut, mi se frecau articulatiile.In timpul bolii, imi pocneau tare, des, toate articulat.Cu artrostop a mai trecut,.Dar nu in articulatie e esenta bolii, ci pe langa articulatii(tesuturile moi).A inceput cu ochi, reg suborbit.obraji, si in g-ral pe langa articulatii.Tiroida e bine, si colagenoze au zis ca nu.Alte endocrine, poate, metabolice(cu glicarea proteinelor seamana cel mai bine-dar nu au vrut sa-mi faca glicemia dupa masa-desi am insistat)
0
16-02-2010, ora 20:37
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
1cm din grosimea(grasime nu aveam deloc) corpului, peste tot, carne consumat, uscat, in afara de concavitaticat cat un caus de palma pe spate, abdumen, burta lateral, si cat jumat de ou, inghinal.Obrajiif scobiti, de zici ca-ifac eu asa.
0
16-02-2010, ora 20:41
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
Nu puteam nimic face dar am baut apa alcalina-ionizata de mi-am mai revenit.Ajunge si la os dupa cum a avansat pana acum.Am cimtit si la osul obrazului de curand, dupa ce m-a durut carnea.
0
17-02-2010, ora 13:38
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
o sa citesc si sa ma interesez, am vazut multe ciudatenii aici- cazuri date de afectiuni autoimune- oameni care se transforma in piatra etc., poate mai exista un caz asemanator, intre timp orice informatie va aduceti aminte sa mai imi scrieti

o intrebare: ciclul vi s-a modificat vreodata? ca durata? regularitate, etc? copii aveti?

ati fumat?
ati putut face exercitii fizice de-a lungul vietii?
0
18-02-2010, ora 18:20
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Boala autoimuna nu exista, adica nu asa cum crede medicina si cuvantul "autoimun" induce in eroare caci de aceea a si fost conepout. Chipurile organsimul s-ar lupta impotriva lui, s-ar ataca singur. Ce pe ce ?
Asa ceva nu exista si nu a existat vreodata. Exista insa cateva boli mostenite care se schimba in forme noi si anumiti microbi ignorati sau necunoscuti de medicina apar in sange creeind tot felul de forme si manifestari noi ale bolilor vechi care se cred disparute dupa era antibioticelor.
MS si cancerul sau multe boli "autoimune" spre exemplu sunt forme noi aparute de pe urma sifilisului mostenit care a luat la generatiile noi alte forme. Microbii nu stau pe loc si nici nu dispar cu antibiotice, se schimba in forme noi, lucru dovedit dinaintea lui Pasteur de Bechamp (si Enderlein si altii)

Acest lucru se poate vedea PE VIU IN SANGE la microscopul cu camera obscura pe care medicina
inca nu il foloseste. Celule care sa se manance singure exista doar in capul doctorilor din fericire.

Apropos: in Germania in 2009 au fost 25 % mai multe cazuri de sifilis decat in 2008. Probabil din cauza
esticilor emigrati.

Medicina clasica nu are cum sa te ajute Maria, nici macar o gastrita nu stie sa vindece, la boala asta
este bine sa iei alte drumuri.
0
19-02-2010, ora 12:29
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
da sigur nu exista nimic. Noi nu facem decat sa jucam poker toata ziua in spital. Nu exista nici lupus, sclerodermie, poliartrita, spondilita. Ce daca pacienţii seamana intre ei şi simptomele sunt de recunoscut? Toti au sifilis de fapt! Şi intr o zi un medic s-a trezit sa inventeze auto imunele ca sa ia oscarul.
Si evident tu le vindeci pe toate. Noi restul suntem idioţi şi doar tu singur destept pe lume. Saracul are pe umeri povara bietilor de noi care nu întelegem nimic şi naivi ca credem tot. Mai ai putin si ti faci propria religie. Dar locul e ocupat. Exista scientologia deja
0
19-02-2010, ora 15:44
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
Copii, nu., fumat, nu, alergat 1/2ora toata viata, gimnastica artistica.Dar la 2 ani de boala, deja nu mai puteam alerga(ma tineau picioarele, nustiucum, oricat as fi incercat., decat 5, 15 minute abia mai reuseam, dar sa fi fost si f odihnita 14 ore de somn.Ciclu deregulat de la inceput(intardieri 40 zile, si cate jumatate de an lipsa multi ani, doar acum, cu apa alcalina, imediat s-a reglat definitiv la 30 de zile.Anticoncept, niciodata.Sifilis, familiile de la tara, nu au de unde lua.
0
19-02-2010, ora 16:19
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
Radiografii nu au vrut sa-mi faca, desi am insistat, si inca nu-ar vedea, poate atat de evident, daca nu stiu si nu considera structura initiala
0
19-02-2010, ora 16:32
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
Poate nu se vede gravitatea distructiei articulare pentru ei (desi se vad clar pe dinafara concavitatile de 1 cm, caci a avut de unde a consuma pana acum, de acum incolo ar putea fi evident, de necombatut si pentru ei, dar sa astept sa ajung la ultima suflare, sa ma creda si sa actioneze? prejudiciant ireversibil pentru mine; pentru ei-indiferent ca omul se nenoroceste definitiv -este mai comod sa respinga realitatea, atat timp cat mai pot inca combate evidentele, care, poate, la o structura fizica, care a fost de la inceput de o asa forma, nu ar fi alarmant.dar daca se schimba total structura fisica de la o extrema la alta(ei nestiind, necrezand si respingand din rea vointa, rea-credinta, comoditate, si structura criminala) si cu dureri exact pe unde se schimba, cum ar putea sa ma prosteasca in fata, ca si cum ar sti ei mai bine ce acuze am eu.
0
19-02-2010, ora 16:43
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
Si pentru neregularitate-ciclu am apelat la ei demult, dar m-au trimis acasa ca nu am nimic sa-mi vad de treba, desi eu o legam de oboseala cronica de urticarie ca fiind corelative-nimic nu a fost de luat in seama pt ei.Si asa fac cu toti.Si pe vecina mea au trimis-o acasa fortat si cu acuza de bolnav psihic cand acuza dureri mari, etc si, peste o saptamana a ajuns cu salvarea la spital si i s-a scos fierea.Si inca o operatie a avut, tot in aceasta situatie-procesualitate.Probabil doar cei ce nu mituiesc destul intampina asa ceva.Toti mi-au spus ca asta este cauza, si ca si ei au trebuit sa dea, repetat si mult(bani)pentru a -i lua in seama.Si ca eu de asta nu am rezolvat pana acun i 4 ani, prin toate spitalele-ACEASTA -este starea, exasperabila, in care ne-am nenorocit toti ireversibil.
0
19-02-2010, ora 16:45
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
din pacate nu se asculta si nu se ia indeajuns in seama pacientul- probabil nu au timp pt asta- prea multi pacienti etc... nu vreau sa acuz pe nimeni. dar in alte tari esti obligat la o anumita perioada de timp de stat de vorba cu pacientii si sa faci fise cu tot ce ai auzit si tot ce s-a vorbit... si multe alte lucruri de care la noi nici nu s-a auzit...
0
19-02-2010, ora 17:03
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
Doar aici daca am putea, prin amiabilitatea celor ce fac exceptie de la aceasta stare, daca ar fi cooptati pentru a se exprima(deja am facut invitatii telefonice dar inca nu pre am cunoscut acest gen diferit de medici.Cine cunoaste, ca nume-telefon sa coopteze-invitela exprimare.ar avea numai de castigat ceva ce nu se castiga decat prin experienta a cazurilor mai deosebite.Asteptam aceasta revigorare.De apreciat prezenta medicilor aici si disponibilitatea lor de dialog si exceptie la regula constatata in tara.Cu apreciere si multumiri(bunavointa si bunacredinta sa le fie binecuvantare divina)
0
19-02-2010, ora 17:11
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
De aceea expuneam repede-operativ datele pentru anamneza, dar daca ar fi fost, s-ar fi vazut macar bunacredinta.Dna dr. Mihaela Ionescu spune glicogenoza
0
22-02-2010, ora 16:09
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
Si cum daca nu e timp lasi pacientul in suspans(sa treca de forma prin fata ta, cand a cheltuit atata pana la tine)doar ca sa iei banii pe numarul lor?Faci treaba doar de forma(in bataie de joc) cand vezi ca el moare cu zile, si nu are de atata timp nici o parere?Daca iti spune ca este a 2-10 oara cand nu s-a avut timp pentru el, trebuie facut ceva-caci asa sa ii expediezi pe toti fara nici un rezultat-nu se mai cheama ca faci ceva, si sa mai fii si platit;eu daca nu predau piesa perfecta, ca inginer, nu sunt platit(te grabesti cand nu ai timp ), profesorul nu are timp suficient, dar trebuie sa se organizeze, ca este dat afara:Doar la sanatate merge cu rebuturi succesive, nejustificate.Profesorul nu se comporta discretionar cu elevul, este obligat sa-i explice, sa-l lamureacca;doar medicul ii permitem sa dispuna discretionar de noi(de frica da nu ne puna gand rau sa ne omoare-ar fi in stare-te lasa pe masa de operatie)(eu daca conditionez elevul(fiul lui), sunt eliminat(ce-ar fi sa le pretindem si noi fiilor lor atatia bani doar pentru a le preda?)
0
22-02-2010, ora 19:15
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
Intelegeti, ca nu despre timp e vorba, ci despre fapt ca te prostesc in fata, contrazicandu-te ca te-ar durea ce le spui, sau ca nu exista ce spui(ex:pete maro.mari, multe, concavitati, riduri, uscaciunea pielii, tuse, hipoxie, etc, etc...),...ca si cum ar sti ei mai bine decat tine ce acuze ai tu. In orice literat de specialitate, spune ca, la prima durere, tuse, etc, sa se sesizeze medicul, si ei nici la tusea de 2 ani continuu, zic ca nu ai nimic, la pete aparute brusc, cu durere locala, etc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.