Astm bronsic

07-10-2017
Veronicuta
Nu este medic/terapeut
Veronicuta
Salut dragi mamici, cu pici!
Am asa o neclaritate de 5ani, baietelu nostru la virsta de un an si jumate a inceput sa-i apara pe corp niste crapaciose si tusea pina ii venea sa vomite, cu nici un unguent nu treceau, iar tusa doar cu antibiotic trecea, apoi iar in timp de o luna revenea...am mers la multi dermatologie pe la virsta de 3 ani am mers cu el la gastrolog ni-a zis ça crapacioasele sint d'un cauza ça mincarea nu se digereaza corect am luat un tratament de vreo 3 luni plus dieta, crapacioasele au trecut, iar tusa Pina acum la 6 ani tôt persista.
Sintem in Canada de un an, aici am trecut la pulmonolog si ni-a zis ça are astm bronsic, eu neg acest fapt...le nu se inadusa el nu are respiratie suieratoare, doar incepe totul cu tusa uscata iritanta si deasa deasa tocmai Pina vomita apoi peste 4, 5 zile trece in umeda, ni-au dat Alvesco timp de 6 luni, un puf pe zi, dar nu ne ajuta( spune-ti va rog v-ati intilinit cu asa situatie ce remedii ce stiti referitor la asa tema?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

09-10-2017, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Propolgemma
Propolgemma – tratamentul inovator pentru afecțiuni ale gâtului și cavității bucale asociate cu senzații de durere și sensibilitate la deglutiție. Prin formarea unui strat protector activ, dispozitivele medicale inovatoare dezvoltate de Aboca, calmează iritația și reduc hipersensibilitatea, atenuând senzația de disconfort. Produsul poate fi folosit preventiv în cazul expunerii la agenți externi agresivi sau iritanți (frig, fum, smog). Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tusea
  • Aplicația Activ (by ROmedic)
    Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

    Accesează gratuit Aplicația
    Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK