Astm bronsic

03-12-2013
patru marin
Nu este medic/terapeut
patru marin
Ma numesc Patru Marin sant din Corabia, jud.Olt..AM un nepotel, se numeste Sebastian, il cresc da cand avea o luna inpreuna cu sotia..mentionam ca noi santem bunicii si il iubim ca pe ochi din cap...tatal lui la parasit de mic iar mama lui fiica mea si-a refacut viata cu alt barbat...[dar asta nu are nici o importanta]...de la varsta de 6 luni a inceput sa raceasca f.des, sotia stand cu el numai prin spitale..in prezent are 9 anisori este in clasa 3-a diagnosticat cu astm bronsic, rinita alergica...in ultimul timp se inbolnaveste f.des di 3 in 3 zile...medicul de familie ai prescrie antibiotice dar cred ca nu mai au niciun efect..a inceput sa piarda din lectii..ne este frica s-al mai scoatem si afara...ni s-a recomandat sa meregem cu el in fiecare an la salina, dar posibilitatile materiale nu ne permit.santem disperati nu mai stim cum sa procedem nu mai stim cu ce s-al tratam, medicamentele nu mai au niciun efect, suferim ingrozitor vazindul cum se chinuie..ar vrea si el sa ajerge sa se joace cu ceilanti copii de varsta lui dar ne e frica s-al lasam..santem batrani amandoi si ni se usuca suffletul cand vedem ca nul putem sal ajutam..in prezent ia singuler, ventolin...va rog din suflet un sfat un ajutor ceva,..nici noi nu mai stim ce sai facem..va multumesc
1 comentarii
1
03-12-2013, ora 13:25
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Aveti mare grija la alimentatia copilului, sa nu ii dati carne sa manance, doar supe de legume acrite cu lamaie din belsug, peste sau pasare de curte bine gatite, cu usturoi si salata ! Dintre lactate sa excludeti laptele dulce o perioada, insa acrit puteti sa-i dati ! In ce priveste dulciurile sa nu ii dati decat miere naturala si fructe cat mai multe, inclusiv portocale si grapefruit cat mai des si ceaiuri cu miere si lamaie ! Deci fara zahar, cicolata, bombonele si sucuri din comert !

Ca suplimente pt imnunitate luati-i sirop Imunogrip Junior si tinctura de propolis din plafar, 3X3 sau 2X5 picaturi pe putina paine, dupa care sa bea putin bea ceai ! Daca puteti procurati fructe de catina pe care i le dati amestecate in micul dejun de cereale sau fulgi de ovaz !

Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: