astm bronsic in observatie

19-08-2010
cobieanu1976
Nu este medic/terapeut
cobieanu1976
Buna ziua,

Avem o fetita de 1 an si 10 luni care, dupa pastele din acest an, am dus-o la cresa unde imediat s-a imbolnavit... a facut bronsita urata, enterocolita si altele. au fost tratate insa a ramas cu o tuse persistenta. la inceput doar dimineata tusea putin. usor usor s-a agravat putin si iar am fost cu ea la medic ba la medlife ba la budimex si ne spuneau ca este racita si iar racita si cu rosu in gat. iar tratamente pestre tratamente insa tusea nu ceda. Pe data de 11.08.2010 am fost la un doctor pneumolog de la medlife si a spus ca este posibil sa aiba astmul copilariei si ne-a dat un tratament ( ventolin sray pentru 7 zile, fixotide sprey pentru 2 luni, aerius sirop pentru o luna, singulair pentru nu mai stiu cat timp ). A spus ca in cazul in care in doaa saptamani vedem o schimbare este ok si sa ne vedem peste o luna daca nu sa ne ducem cu o raze pulmonare, IDR -uri si IgE-uri toatale. Primele doau zile a fost ok... adica tusea a scazut din intensitate mult de tot, tusea mult mai rar si nu mai era asa sacaitoare, insa dupa aceea a revenit tusea insa parca nu la aceeasi intensitate ca prima data, parca mult mai productiva, ii curge nasucul, respira mai greut. acest tratament il urmeaza de 7 zile... intrebarea mea este urmatoarea: este ok ceea ce se intampla cu Teodora dupa acest tratament, mai asteptam sa vedem daca se amelioreaza sau pur si simplu acest tratament nu-si face, ca si celelalte, efectul si este posibil sa aiba altceva ? :(((((.nu stim ce s amai facem.

Va multumim pentru timpul acordat si asteptam un raspuns
1 comentarii
0
04-10-2010, ora 01:28
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Mai mult ca sigur ca a contractat o bacterie...sau mai multe, asa se intampla in colectivitatile de copii.
Trebuie sa-i faceti exudat nazal si faringian cu antibiograma neaparat, mai mult ca sigur ca are stafilococul auriu sau streptococul beta hemolitic, ori amandoua. Daca au trecut cel putin 10 zile de la tratamentul cu antibiotice, puteti sa-i faceti deja antibiograma. Neaparat si chiar urgent.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: