Atac de anxietate si depresie | Forumul Medical ROmedic

Atac de anxietate si depresie

13-10-2010
Andruska83
Nu este medic/terapeut
Andruska83
Salutare la toti de pe acest Forum, ma numesc Andreea am 26 de ani si de vreo 4 luni de zile mi se imtampla lucruri ciudate, ma trezesc dimineata tremurand, nu am pofta de mancare, nu imi vine sa ies afara din casa, am ajuns sa pierd 10 kg in 2 luni de zile.Am fost nevoita sa acud la un Psiholog, mi-au dat un tratament(ALPRAZOLAM SI SEROXAT) as vrea sa stiu o sa scap vrodata de chestia asta??? Ma simt ingrozitor, niciodata nu m-am simtit asa de rau, va rog frumos daca stiti vreaun "leac" pt anxietate si depresie va rog sa imi spuneti si mie.Va multumesc din suflet!! Sa aveti fericire si sanatate.
5 comentarii
0
15-10-2010, ora 13:49
tigeratlantic
Nu este medic/terapeut
tigeratlantic
De scapat cu siguranta o sa scapi cu ajutorul tratamentului prescris de psihiatru(nu psiholog cum ai zis tu) si cu ajutorul psihoterapiei cu un psiholog.E o mare diferenta intre psiholog si psihiatru.Un lucru e sigur:o sa scapi.Sunt extrem de multi cu aceste tulburari si exista foarte multi vindecati in istorie si in prezent.
0
28-10-2010, ora 23:12
Psiholog Nicolae Nedea
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Nicolae Nedea
Draga Andruska 83,
din ce spui tu pare a fi vorba de anxietate dar trebuie verificat, trebuie sa spui mai multe, cum au aparut dificultatile, daca exista un factor care influenteaza, sau daca dificultatea ta dispare in anumite conditii. Cu siguranta exista remedii. Pentru anxietate sau depresie exista leacuri si ele pot fi folosite usor, se cere hotararea ta de a face o schimbare.
0
28-10-2010, ora 23:20
Psiholog Nicolae Nedea
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Nicolae Nedea
Iti doresc mult succes!
Daca doresti ma poti contacta pe mail
-
1
28-11-2010, ora 03:15
psiholog
Nu este medic/terapeut
psiholog
Andruska, se pare ca anxietatea ta e destul de pronuntata...sincer nu stiu daca ai fost la psiholog, psihologul nu da medicamente, trebuie macar o sedinta de terapie pe saptamana sa faci
0
17-12-2010, ora 19:34
sanyi1
Nu este medic/terapeut
sanyi1
Andrusca daca esti clujeanca dute la ergoterapie pe strada Decebal nr 126
medici de acolo vor rezolva problema.
Ia legatura cu Dr albini
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul