atac de panica..?

26-02-2013
aslpls
Nu este medic/terapeut
aslpls
Am 15 ani si de la scurta vreme de cand am inceput clasa a 9-a am avut primul atac de panica.Nu mai puteam sa respir, am chemat salvarea m-au tinut 2 zile dupa care mi-au dat drumu.. am plecat mai rau decat am venit si am luat tratamente naturiste pentru tensiune si bataile inimii. Mi s-a pus si un holter in care mi s-a intregistrat tensiunea maxima 19, cu variatii. Am facut 4 ekguri, am facut si raze la plamani si nu a iesit nimic si nici la sange., am fost la mai multi doctori si au zis ca e de la crestere. dar eu nu pot sa cred ca e de la crestere. mereu ma gandesc ca am altceva si ca mor. sau cand ma doare capu cred ca fac atac vascular cerebral, pentru ca recent am aflat ca si bunicu meu a murit din aceeasi cauza. si nici nu il cunosc. si cred ca s-a transmis. Ce imi recomandati? am si majoritatea simptomelor, palpitatii, dureri in capu pieptului, dureri de cap, noduri in gat am avut dar am scapat.. dar orice observ schimbat la mine cred ca e o boala..
Tin sa mentionez si ca am fumat. si in vara am cam exagerat, dar acum am lasat-o cam moale pentru ca daca fumez imi creste pulsul haotic. poate fi vreun semn ca imi creste pulsul cand fumez?
1 comentarii
0
26-02-2013, ora 23:16
ionela83
Nu este medic/terapeut
ionela83
in aceeasi situatie am fost si ink sunt...am avut un atac de panik suferit prin luna iunie si dupa cateva zile era ca si uitat ca nu m-am documentat eu asa mult, dar prima schimbare a fost atunci cand fumam, incepeam in timpul fumatului sa am palpitatii ma gand la acele palpitatii, le simteam mai puternic park in mana cu care tineam tigara, deja faceam un atac de panik, aruncam tigara ma tineam cu mana de piept si ma plimbam ca o nebuna, era si normal, in timpul fumatului inima bate mai tare, poate provoca aritmie plus ca tensiunea arteriala poate creste cu 10pana la 15% si recomandat este sa iti masori tensiunea si pulsul dupa cel putin 20min de la ultima tigara fumata, asa ca a fost un motiv bun sa ma las de fumat si un motiv de fericre ca m-am lasat ptr prima oara fara sa am rau in primele zile, cand abia imi potoleam setea de o tigara, dupa cum ma exprimam, ma ardea gatul, pur si simplu am spus ca numai fumez si gata, ptr sanatatea mea fac orice si nu am avut nici alte efecte adverse cu privire la fumat, adik pofta de mancare nu a crescut deloc.de atacuri de panik totusi nu am scapat, le am numai sunt asa puternice, ma calmez, mai beau un ceai, mai iau un extraveral sau distonocalm, in functie de cat de grava mie starea si cat de accentuate sunt starile, incerc sa ma calmez sg, ca nu am nimik imi repet mereu, ca-s sanatoasa etc.daca aud de un caz de infarct, deja sunt data peste cap si o iau de la capat ptr cateva zile, dar totusi sunt fericta ca am avansat, fara medicam si fara specialist.tu esti mititik, ar treb sa nu te gand la asa ceva la varsta ta, nu te mai documenta pe net, la tv, eu la varsta ta nici nu ma gand la vreo boala, mai bine c anu imi permiteam internetul, ca asa mi-am trait totusi copilaria linistita.citeste cartea, puterea extraordinara a subconstientului sau vezi filmul the secret si poate o sa privesti lucruril cu alta perspectiva, ai sa devii mai optimista si ai sa te intorci inapoi la activitatile tale de copil de 15 ani, ai sa inveti si ai sa te distrezi si nu ai sa umblii pe la cardiologi si spitale.sanatate multa
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.