atac de panica de 9 ani | Forumul Medical ROmedic

atac de panica de 9 ani

21-06-2014
lilianabubu
Nu este medic/terapeut
lilianabubu
Buna de 9 ani ma chinui cu anxietatea si atacul depanica, am fost la medici si imi da pastile iar eu le refuz iau un diazepam de 2, 5 si imi trece pe moment. am ajuns la capatul puterilor poate sa imi spuna cineva cum sa trec peste fara medicamente cum pot sa imi controlez singura starile? (am uitat sa spun ca am dureri foarte mari in piept)
3 comentarii
0
21-06-2014, ora 19:53
Psiholog Pentilie Marius
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Pentilie Marius
Buna, poate ar fi cazul sa incerci si psihoterapia. Tehnicile de relaxare, expunerea la sezatii cum ar fi ameteala, respiratie ingreunata, ritm cardiac accelerat, deplasarea atentiei pe exterior, concomitent cu identificarea si restructurarea gandurilor irationale cum ar fi catastrofarea, pot fi de mare ajutor. Dar cel mai bine e sa apelezi la un specialist care sa te invete aceste tehnici.
0
21-06-2014, ora 22:50
Psiho-healing, Bucuresti
Identitate neconfirmată
Psiho-healing, Bucuresti
Buna ziua,
va recomand sa incercati psihoterapia. Poate fi o solutie buna in cazul anxietatii pe care o simtiti. Multe persoane cu anxietate si atacuri de panica si-au imbunatatit starea apeland la un psihoterapeut. Mult succes!
0
24-06-2014, ora 10:27
mir2211
Nu este medic/terapeut
mir2211
buna Liliana..ti am lasat mesaj privat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul