Atac de panica sau Anxietatea | Forumul Medical ROmedic

Atac de panica sau Anxietatea

22-12-2013
Enache Daniel F
Nu este medic/terapeut
Enache Daniel F
Buna seara!Am o problema grava si caut ajutor urgent sunt disperat.Totul a inceput cand ma uitam la un film in care era un subiect cu un virus periculos si a venit mama si ma intrebat daca sunt racit ca e cald in casa si eu stateam imbracat.Din momentu ala parca am inceput sa am febra durere de cap, ameteli si am loat prima oara de vreo 3 ori xanax si dupa crezand ca sunt racit am loat fara indrumarea medicului atibiotic si ceva de raceala(augumentin si bioflu) am terminat 7 zile dupa am in a 3 a saptamana am fost mi-am facut analize la o boala care am avuto mai de mult si a iesit bine si de asta imi era mie frica rau.Dupa ma loat o raceala (nas infundat)si am loat nurofen.acum inca mai am nasul putin infundat dar nu tusesc.Mai mi sa intamplat ceva asemanator ani trecuti acea frica dar de data asta sa manifestat foarte urat si prea mult timp.de o luna sunt asa.diferenta e ca atunci eram la scoala si acum sunt acasa nu lucrez nu fac nimic stau in casa.Si mai scap de simptomele astea si ma simt bine dar cate o data ma ia o durere groaznica de cap simt ca lesin nu mai am aier simt nevoia sa vb cu cineva mai ma duc la parinti in camera nu pot sa dorm.Ce credeti poate sa fie un atac de panica.ce se intampla cu mine:(((In primu rand poate sa fie un atac de panica sa dureze asa mult si din aceasta cauza sa apara durerile acelea groaznice de cap ameteala si febra uneori?
3 comentarii
0
24-12-2013, ora 12:16
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Identitate neconfirmată
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Buna ziua!

Din ceea ce descrieti poate fi vorba de o stare de anxietate cronica, cu elemente depresive, pe fondul careia
apar atacuri de panica. Problema dumneavoastra cred ca ar putea beneficia de un tratament homeopat.

Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
0
22-01-2014, ora 15:57
Psiholog Aldescu Delia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Aldescu Delia
Va recomand un consult de specialitate psihiatric sau psihologie clinica. Ulterior veti beneficia de tratament medicamentos sau/si vi se va recomanda o cura psihoterapeutica.
0
26-03-2014, ora 20:54
Psiholog Ana Cristina Badita
Psihologie, Sibiu
Psiholog Ana Cristina Badita
Mergeti la un psiholog sa va puna un diagnostic. Apoi, ati putea beneficia de pe urma unui tratament psihoterapeutic. Exista forme de terapie care trateaza tulb. depresive si anxioase la fel de eficient ca medicamentele.

Mult succes!

Ana Badita
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul