atac de panica si stari de anxietate de aproape un an | Forumul Medical ROmedic

atac de panica si stari de anxietate de aproape un an

24-06-2012
bebe bebe
Nu este medic/terapeut
bebe bebe
si eu sufar de atac de panica si stari de anxietate de aproape un an..totul a pornit de la o simpla cadere de calciu.De atunci nu imi dau pace gandurile ca voi inebuni, ca o sa mor, ca sufar de o boala grava..am consultat foarte multi medici pana sa ajung la un psihiatru...stiam ce am dar nu vroiam sa ajung acolo pt ca am doar 20 de ani si nu as fi vrut sa ajung acolo, insa a trebuit.In momentul de fata urmez un tratament, ma simt binisor..am tot intrat pe site-uri si am citit multe pareri, multe sfaturi si acum sunt putin confuza...nu stiu ce sa mai fac?
e e bine daca urmez tratament?ar trebuii sa fac psihoterapie??sau.ce ar trebuii sa fac ca sa pot scapa de toate aceste chinuri?va rog ajutati-ma!va multumesc din suflet!sanatate!
6 comentarii
0
25-06-2012, ora 10:14
lazarescul
Nu este medic/terapeut
lazarescul
Buna ziua! Ar fi bine sa suplimentati tratamentul medicamentos cu NONI - Producator fiind BIO Life-Care, deoarece acesta este CERTIFICAT BIO si nu contine chimicale, ci doar ingrediente care provin din culturi controlate biologic (2 linguri/zi in fiecare dimineata pe stomacul gol cu 30 minute inainte de masa). Atentie, lingura sa fie din plastic/lemn, nu metalica, deoarece fiind un suc organic sa nu oxideze si sa-si piarda din proprietati), combinat cu Capsule antistres de la FITNE; acestea contribuie la armonizarea balantei interioare in situatiile de stres. Cafeaua (daca sunteti consumatoare) as dori sa o inlocuiti cu Tabletele BIO guarana si ginseng de la HOYER (1 tableta/zi), deoarece acestea va imbunatatesc activitatea mentala si sunt o sursa rapida de energie, stimuleaza simturile si revitalizeaza organismul, pentru ca aceasta cafea din comert este toxica/otravitoare.
Doresc sa le luati in acelasi timp cu medicamentele ce vi le-a recomandat medicul dvs, deoarece daca le veti intrerupe subit, exista riscul sa intrati in stare de sevraj si nu este indicat, dar cu timpul, pas cu pas reduceti doza medicamentoasa chimica si sa continuati doar cu suplimentele ce vi le-am recomandat, ca sa nu mai fiti dependenta de otravurile medicamentoase. Acestea cu timpul va aduce intr-o stare de depresivitate maxima si va face din om - neom si ar fi pacat ca sunteti tanara si aveti toata viata inainte! Nu va sfatuiesc sa mai continuati sa va tratati medicamentos (paracetamol, nurofen/ibuprofen, roaccutane, algocalmin, augumentin etc ) pentru ca toate medicamentele sunt interzise pe piata, doar ca nu stiu ce se intampla, de ce se mai ofera spre consum in ROMANIA? Acestea fac parte din lista medicamentelor interzise in alte tari, deoarece contin usoare droguri ce creeaza dependenta si distrug organele din corp + ataca centrii nervosi, scad imunitatea si duc, chiar la suicid. Gen : Madalina Manole, Malina Olinescu, Fiul lui Florin Calinescu! Inainte de a cosnuma ceva medicament, va rog sa verificati acele reactii adverse si contrainducatii, ca, iata cu timpul acestea chiar isi fac efectul negativ si de aceea ajungeti in situatia data! Programul ce vi l-am recomandat este bine sa-l urmati timp de 3 luni de zile si aceste suplimente le gasiti in farmaciile naturiste. Cereti la farmacist daca are produse suplimentare doar de la producator BIO Life-Care si ii dati lista ce am enuntat-o anterior! Daca nu va descurcati, imi lasati un mesaj in privat si va indrum eu direct la producator! Sanatate!
0
25-06-2012, ora 18:24
bebe bebe
Nu este medic/terapeut
bebe bebe
O sa dea rezultate oare?am auzit ca nu prea au mare efect medicamentele bio...nu stiu ce sa mai fac in momentul de fata sunt dispusa sa incerc orice nu mai sa-mi fie bine..tratamentul l-am inceput de o luna, nu am foarte mult timp...va multumesc pt raspuns!sper sa aiba efect si sa-mi treaca tot..sa ma trezesc ca dintr-un cosmar, sa ma pot bucura din plin de viata si de varsta pe care o am!multumesc inca o data!
0
26-06-2012, ora 17:34
miu.gaby
Nu este medic/terapeut
miu.gaby
Buna ziua, atacul de panica este o tulburare de anxietate si cred ca ar fi util pentru dumneavoastra sa urmati o psihoterapie pentru a putea, impreuna cu specialistul, sa descopeririti 'radacinile' acestor izbucniri anxioase. Numai in acest fel veti reusi sa va eliberati de atacurile de panica. Multa inspiratie si succes. Psih Gabriela Miu.
0
28-06-2012, ora 09:38
bebe bebe
Nu este medic/terapeut
bebe bebe
Am mai primit sfatul asta..si am de gand sa incerc pt ca si eu cred ca in felul asta o sa reusesc sa ma "vindec".Va multumesc pt sfat.sanatate tuturor!
0
28-06-2012, ora 09:45
lazarescul
Nu este medic/terapeut
lazarescul
Buna ziua! Ai fost sa-ti iei ce ti-am zis? Ai inceput programul? Cum te simti? Eu zic ca vei reusi astfel, deoarece nu esti singura persoana ce s-a tratat astfel. Au reusit sa se salveze de depresie, boli psihice, ganduri negre, au scapat de suicid si acum au o viata extrem de linistita si frumoasa! Problema ta trebuie tratata la timp, pentru ca medicamentele chimice mai tare agraveaza situatia! Mergi la farmacia naturista si ia-ti ce ti-am recomandat si nu vei regreta! Sanatate! Poti fi chiar si propriul tau medic, incercand sa te trataezi fara medicamente, ci cu suplimente alimentare intr-un mod homeopat, nu alopat! Homeopatia, troneaza inca de 200 de ani, pe cand medicina alopata nu vad sa fi rezolvat multe cazuri, ci din contra mai rau au depresivitat oamenii, datorita efectelor adverse si contraindicatiilor!
0
29-06-2012, ora 17:21
bebe bebe
Nu este medic/terapeut
bebe bebe
inca nu am luat tratamentul recomandat de d-voastra, eu ma simt bine de la tratamentul eliberat de psihiatru..bineinteles ca nu am de gand sa continui fff mult timp asa, , , o sa incerc si ce mi-ati recomandat d-voastra..si vreau sa incerc sa fac si psihoterapie...si eu simt ca trebuie sa lucrez cu mine..cu psihicul meu..Cu multa rabdare voi reusi sa ies din acest labirint...va multumesc din suflet pt sfaturi!!sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul