atacul de panica

27-01-2010
boncz mihaela
Nu este medic/terapeut
boncz mihaela
Atacul de panica care este din cate stiu -rezultatul unui dezechilibru intre substantele chimice ale creierului (neurotransmitatori).poate duce da epilepsie ? paralizie?
1 comentarii
0
27-01-2010, ora 15:14
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Atacul de panica nu este deloc rezultatul dezechilibrului chimic. Cauza este cu totul alta iar dezechilibrul este urmarea ei si nu cauza bolii. Medicina incurca mereu efectul cu cauza si asta spre interesul ei: altfel nu ar avea nici explicatie pt. administrarea medicamentelor prescrise.
Daca eu te sperii si incepi sa ai atacuri de panica - asa cum se intampla des - atunci care este cauza ?

Daca iti pierzi jobul si siguranta materiala si incepi sa ai atacuri de panica - asa cum se intampla des - atunci care este cauza ?

Daca inveti excesiv si in plus ai si stres si exagerezi si cu contactele sexuale si incepi sa ai atacuri de panica - asa cum se intampla des - atunci care este cauza ?

Dezechilibrul care este cauza bolii nu este pe plan chimic ci sufletesc si ca urmare nici nu se poate vindeca pe plan chimic. Pe plan chimic se Vielen Danka numai schimbarile aparute dupa acest soc emotional. Asta nu face din urmari o cauza. Dar pt. medicina nu exista suflet asa ca cum sa caute cauza in ceva a carui existenta este negata ?
Iar la vindecarea sufletului nu ajungi decat cu ajutorului lui Dumnezeu sau cu homeopatia (sau cu alte metode naturiste adecvate.) Cu chimie toxica nu ajungi decat la trup.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: