Atacuri de panica

25-05-2017
Elena1706
Nu este medic/terapeut
Elena1706
Buna seara ma numesc Elena si am.27 de ani.din 2015 am inceput sa sufar de. atacuri de panica..am mers la psicolog si med de fam (mentionez ca locuiesc in italia dde 5 ani dar am fost si in Romania anul trecut si am facut analize si vizite) de aici mia dat paroxetina si xanax pe care le iau de 7 luni..acum m simt mult mai bine atacurile de panica au disparut frica care nu imi permitea sa duc o viata normala e micsorata insa de ceva timp simt o presiune pe partea stanga a capului la tampla si in partea cervicala a capului..uneori cand m ridic (lucrez in domeniu agricol_floristic ceea ce ma obliga sa stau foarte mult timp aplecata si intr-un singur loc)simt ca imi pocneste ceva in cap ca si cum ar fi o vena care ar fi stramba si s_ar indrepta si ametesc..nu stiu daca sa pun toate astea pe cauza anxietatii sau e altceva..de multe ori mi se zbate si ochiul stang.Va multumesc anticipat pentru un sfat /o indrumare!
5 comentarii
0
25-05-2017, ora 20:20
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
Va recomand ca pe langa medicatia psihiatrica sa faceti si psihoterapie. Vorbiti cu psihoterapeutul despre aceste simptome si vedeti ce va spune. Pentru extra siguranta si pentru linistea dvs. puteti sa consultati si un medic.
0
25-05-2017, ora 21:12
Elena1706
Nu este medic/terapeut
Elena1706
Va multumesc frumos!eu ma gandeam sa fac un tac sau o rezonanta magnetica..nu stiu incotro sa o iau dott mea de familie imi zice mereu ca totul.e in capul meu ca nu am nimic dar simtomele fizice sunt din ce in ce mai frecvente..
1
25-05-2017, ora 22:01
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună seara !
Se poate să fie și o problemă medicală, care s-a suprapus peste cele existente. De aceea consider că e bine să verificați la medic, iar dacă acesta consideră că nu-i o problemă medicală, discutați cu psihiatrul despre ce simptome aveți.
Aveți grijă că orice intervenție se face la recomandarea unui specialist, pentru că trebuie să aibă la bază un diagnostic, iar faptul că la o persoană face bine, nu înseamnă că vi se potrivește și dumneavoastră. Aveți încredere că problema dumneavoastră se poate rezolva dacă specialistul depistează adevărata cauză.
Sănătate!
0
25-05-2017, ora 23:08
Elena1706
Nu este medic/terapeut
Elena1706
Va multumesc frumos!
0
28-05-2017, ora 23:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Problema dv poate fi cauzata si de pozitia la locul de munca. Poate ar fi indicat sa incercati sa il schimbati.
Sanatate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul