Atacuri de panică (Cineva care ma poate ajuta ? )

14-03-2018
Călin Matei
Nu este medic/terapeut
Călin Matei
Bună ziua, sunt un copil de 15 ani, caut pe cineva care mă poate ajuta, persoane care au trecut prin ceea ce trec eu, am consumat droguri, vreo 2-3 luni, dar nu tot timpul, trăgeam 2-3 fumuri, iar acum vreo luna am consumat vreo 5 zile încontinu, după care a început să îmi fie rău, să am palpitați, sa nu am aer, să tremur, stari de leșin, după care am fost la spital, m-au internat mi-au făcut 10 perfuzi, EKG, zilele trecute mi-au facut alt EGK fiindca am avut paliptați si îmi era rău, mi-au spus ca e ok, că nu am nimic, mi-au dat un praxolex sau ceva de genul și un metroplorol, dupa care am venit acasă, țin să precizez ca mă simt rău de o lună, de atunci nu am mai fumat, nici macar țigari normale, mereu ma simt obosit, amețit, ma verific la inima si spun ca am palpitați când toată lumea îmi spune ca e ok, mă mai înțeapă în unele zone nu neaparat la inima, sub braț etc... îmi este frică să mai ies afară din casă, am mereu senzația că morr, că cad jos, stari de leșin, ramân fară aer, ma strânge capul, de multe ori ma.simt de parcă nu aș mai fi în corpul meu, că sunt pe altă lume, vreau sa spun ca de multe ori uit ca vreau sa fac un lucru dupa care îmi aduc aminte dupa 10-15 secunde, are cineva vreo idee ce aș putea să am ? De ce mă simt mereu amețit ? De ce mă pierd cu firea ? De ce ramân fară aer ? De ce tremur cate odată, De ce am ceață pe ochii? Să fie atacuri de panică ? Pațesc asta doar cand ma strânge în cap.. exista vreoun risc de deces sau știu eu ? Vreau un răspuns clar, mulumesc mult pentru timpul acordat, sper ca m-am făcut cât se poate de înțeles, aștept un răspuns cât mai repede, îmi cer scuze pentru greșeli, dar m-am c-am grăbit..
1 comentarii
0
21-03-2018, ora 20:36
bogdys
Nu este medic/terapeut
bogdys
Anxietate si atacuri de panica, daca zici ca in rest totul e ok, cam asta ar fi explicatia, dar continua investigatiile si indreapta-te catre un psihiatru :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul