Atacuri de panica inainte sa adorm!

01-02-2010
snutzu
Nu este medic/terapeut
snutzu
Buna ziua. As avea si eu o problema... Azinoapte nu am dormit deloc, nici o ora deoarece exact in momentul in care sa adorm, se declansa un atac de panica... Imi batea inima foarte repede, simteam o senzatie de, , ridicare a parului din cap (daca pot spune asa), si teama ca nu sunt singur in camera. Cauza nu o stiu... Bine, eu de obicei ma culc tarziu noaptea, deoarece ma joc pana tarziu pe PC :( Recent am aflat ca lipsa somnului duce la multe afectiuni, de aceea vreau sa ma schimb insa azinoapte am crezut ca o sa mor. Aceste atacuri de panica se declansau ori de cate ori incercam sa adorm, am incercat asta de cel putin 15 ori si nimic. Si ce e mai grav, chiar si acum daca ma pun sa ma culc patesc la fel (deja am o mare teama de a nu adormi) Precizez ca in perioada asta am avut probleme cu gatul si am luat Eritromicina (2 comprimate la 8 ore, timp de 2-3 zile). Care poate fi cauza? / Exista solutie de tratare... Daca nici la noapte nu dorm, e de rau. Multumesc, astept raspunsuri cat mai repede.
3 comentarii
0
01-02-2010, ora 10:56
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Exista o solutie de tratare si ameliorare efectiva la astfel de lucruri cu ajutorul homeopatiei. Altceva nu cunosc sa ajute la asa ceva fara a face daune. Cauza bolii este epuizarea nervilor care acum sunt prada unor factori externi pe care nu-i bine sa-i sti si nici trebuie sa-i sti. Da-mi un id de messenger printr-un mesaj (da un click pe id-ul meu ca sa scri mesaj) si te pot indruma catre un ajutor rapid si eficient.
0
01-02-2010, ora 16:53
calogeropoulis aristia
Nu este medic/terapeut
calogeropoulis aristia
draga snutzu, lasa homeopatia ca e slaba!
de ce nu mergi la un medic care sa te ajute? Poate pe acest site intra mai rar medici.Este foarte posibil ca statul mult la PC noaptea sa iti fi zdruncinat putin nervii.
Poate te-ar ajuta si putina psihoterapie sa vezi ce se intampla cu tine mai exact.
Mergi la medicul de familie care sa iti dea trimitere la psihiatru, sau, mai bine, cauta intai un psihiatru bun, plateste-i o vizita si pe urma duci trimitere pentru vizitele viitoare.
Nu inrra in panica, cum te-ai zdruncinat, asa te vei si vindeca! Insa nu sta fara ajutor specializat.
Sanatate multa!
0
01-02-2010, ora 19:44
snutzu
Nu este medic/terapeut
snutzu
multumesc calogeropoulis aristia. Si eu sunt tot de aceeasi parere. Computerul m-a dat gata :(, credeam ca daca stau mult noaptea si mi-e somn, pot adormi cand vreau, insa e tocmai pe dos. Deocamdata, am putut sa dorm astazi in jur de 5/6 ore, deci oarecum e o ameliorare. O sa merg la medicul de familie in caz de repercursiuni si in zilele urmatoare. Si chiar daca pe acest site nu sunt atatia medici, totusi mi-am format o idee despre ce ar putea fi, fapt ce m-ar putea ajuta la nivel subconstient si psihologic ;) Poate prin auto-sugestie, stiind problema, voi trece mai usor peste asta. Multumesc pentru tot!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: