atat eu cat si sotul meu vrem un copil

17-03-2011
AlmiraNicole
Nu este medic/terapeut
AlmiraNicole
DL Doctor am si eu o nelamurire si din cate am vazut pe forum, nu am reusit decat sa ma inspaimant mai mult...Acum un an am apelat la o metoda de contraceptie in urma sfatului Dr meu ginecolog, si anume steriletul.Am avut niste probleme, o intrerupere de sarcina, o cauterizare, mi-am facut testul HPV si mi-a iesit ceva legat de virusul 66, mi s-a recomandat tratament cu Isoprinosine tablete timp de 6 luni, am facut si vaccinurile impotriva cancerului de col uterin si Doamna Dr m-a sfatuit sa apelez la sterilet pentru a nu ramane insarcinata pana nu termin cu problemele si tratamentele.Acum insa am terminat si desi a trecut un an, vreau sa fac o extractie de sterilet pentru ca atat eu cat si sotul meu vrem un copil...Totusi am vazut ca Dvs ati spus ceva legat de montarea steriletului la varste fragede...Eu aveam 19 ani cand mi l-a montat...Daca am avut o intrerupere de sarcina inainte de montarea acestuia exista probabilitatea sa nu mai pot ramane insarcinata?Va rog frumos sa imi raspundeti si sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu aceasta problema ca mi-e teama, ca desi am 20 de ani, nu voi mai putea face bebe datorita prostiei unui medic...Va multumesc din suflet! Loredana Serban
4 comentarii
0
17-03-2011, ora 13:14
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Doctorii intra rar pe aici.Dar ce iti spun, poate confirma ginecologul.
1. Daca ai avut intrerupere de sarcina, steriletul nu este contraindicat, deci medicul n-a facut vreo prostie.
2.Steriletul il poti scoate oricand pentru a ramane gravida
3. Daca ai HPV nu cred ca trebuia sa-ti mai faci vaccinul.
4. Daca vrei sa ai bebe, mergi la control, scoti steriletul si neaparat iti faci PAP si analiza secretiei inainte, chiar colposcopie. Daca nu esti multumita de medicul actual, schimba-l.
0
17-03-2011, ora 13:28
AlmiraNicole
Nu este medic/terapeut
AlmiraNicole
Am renuntat la a mai merge la vechiul medic.Deci nu e o asa mare nenorocire si pot sa raman si insarcinata nu?Apropo...la cat timp dupa extractia de sterilet pot avea contact sexual si cat de curand dupa aceasta actiune pot ramane insarcinata?Pentru ca eu imi doresc sa raman cat mai repede cu putinta...Multumesc pentru raspuns!
0
17-03-2011, ora 13:42
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Iti spune exact medicul, dupa extractia steriletului. Succes!
0
17-03-2011, ora 13:44
AlmiraNicole
Nu este medic/terapeut
AlmiraNicole
Multumesc mult pt raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  •